Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τέλος οι δηλώσεις ΟΣΔΕ μόνο στην ΕΑΣ. Από βδομάδα θα γίνονται και σε σημεία εντός του Δήμου Αλεξάνδρειας


Ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο της Ε.Α.Σ. Βέροιας κ. Χρήστο Δημητρίου και στον διευθυντή κ. Ευθύμιο Γεωργιάδη έστειλε σήμερα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, μετά από την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημά του για την επαναφορά των συνεργείων παραλαβής των δηλώσεων Ο.Σ.Δ.Ε. στις κατά τόπους δημοτικές και τοπικές κοινότητες, για την εξυπηρέτηση των γεωργοκτηνοτρόφων του δήμου Αλεξάνδρειας.
Πλέον, οι δηλώσεις στο Ο.Σ.Δ.Ε. από τους αγρότες, θα γίνονται στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Ε.Α.Σ. Βέροιας που έχουν οριστεί να λειτουργούν κατά τόπους και συγκεκριμένα:
·    Για τη Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας (Αλεξάνδρεια, Βρυσάκι, Καμποχώρι, Λουτρός, κλπ.), οι δηλώσεις γίνονται καθημερινά στην Αλεξάνδρεια, σε γραφείο της Ε.Α.Σ., δίπλα στο Κέντρο Υγείας, όπως ήδη ίσχυε.
·    Για τη Δημοτική Ενότητα Πλατέος, οι δηλώσεις θα υποβάλλονται στο Πλατύ (στην αίθουσα του δημοτικού αμφιθεάτρου, για τους κατοίκους του Πλατέος και του Αράχου, τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη -πλην της Δευτέρας 15/6-, από τις 08:00 έως τις 16:00), στο Λιανοβέργι (στο δημοτικό κατάστημα, καθημερινά, για του κατοίκους του Λιανοβεργίου και Παλαιοχωρίου), στην Κορυφή (στο δημοτικό κατάστημα, την Πέμπτη 16/6, Παρασκευή 17/6 και Σάββατο 18/6, από τις 08:00 έως τις 16:00), όπως επίσης και σε Τρίκαλα, Κλειδί, Πλάτανο και Πρασινάδα (στα αντίστοιχα δημοτικά καταστήματα).
·    Για τη Δημοτική Ενότητα Μελίκης (Μελίκη, Νεόκαστρο, Πρόδρομος, Αγκαθιά, Κυψέλη), οι δηλώσεις γίνονται καθημερινά στο δημοτικό κατάστημα (πρώην δημαρχείο) της Μελίκης.
Και τέλος, για τη Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών (Καβάσιλα, Σταυρός, Ξεχασμένη, Π. Σκυλλίτσι, κλπ.), οι δηλώσεις θα συνεχίζουν να υποβάλλονται στα γραφεία της Ε.Α.Σ., στο Μακροχώρι, λόγω εγγύτητας.