Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πρόσκληση σε γονείς κωφάλαλων παιδιών για δωρεάν συμμέτοχη των παιδιών τους σε κατασκήνωση

Από το δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώνεται ότι ο Σύλλογος «Οι Φίλοι των Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης» διοργανώνει κατασκηνωτικό πρόγραμμα για κωφά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 9 έως 15 ετών. Τα παιδιά θα φιλοξενηθούν ΔΩΡΕΑΝ, από τη Δευτέρα έως το Σάββατο 23 Ιουλίου 2011, στην κατασκήνωση ΡΑΜΝΑ, που βρίσκεται σε υψόμετρο 600 μέτρων πάνω από τη λίμνη Κερκίνη μέσα σ’ ένα καταπράσινο δάσος. Η κατασκήνωση λειτουργεί με τη συμπαράσταση εθελοντών και χορηγών, με υπεύθυνη αρχηγό την κ. Δέσποινα Χρυσοστόμου, Ιατρό-Αναισθησιολόγο.  
Τα παιδιά προβλέπεται να αναχωρήσουν

με τραίνο, από τη Θεσσαλονίκη προς το χωριό Βυρώνεια Σερρών και, στη συνέχεια, οδικά, διασχίζοντας μία όμορφη διαδρομή μέσα από το βουνό Μπέλλες, θα καταλήξουν στο χώρο της κατασκήνωσης.
Στην κατασκήνωση γίνονται δεκτά αποκλειστικά κωφά παιδιά, υπό την προϋπόθεση ότι οι γονείς τους θα υποβάλλουν δήλωση συμμετοχής, ενυπογράφως, προσκομίζοντας και ιατρική βεβαίωση που να αναφέρει ότι το παιδί τους μπορεί να συμμετέχει στην κατασκήνωση.
Οι δηλώσεις και βεβαιώσεις από τους γονείς μπορούν να στέλνονται ταχυδρομικώς: Φίλοι Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης, Σούτσου 3 Τ.Κ. 54630 Θεσσαλονίκη ή στο Φαξ: 2310.533.272 ή στο e-mail: ramna_camp@nevma.eu.
Για περισσότερες πληροφορικές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στην αρχηγό της κατασκήνωσης, τηλ. 6972-229.696 ή στο Γραφείο του Συλλόγου, τηλ. 2310-533.363 και 6977-626.243.