Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ξεκινά ξανά τη λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας στις 14 Ιουνίου 2011

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Αλεξάνδρειας ξεκινά τη λειτουργία του την Τρίτη 14 Ιουνίου. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του λειτουργούν δύο θερμαινόμενες κολυμβητικές δεξαμενές, μία 50 μέτρων με 8 διαδρόμους και μία πισίνα εκμάθησης. Οι κολυμβητικές δεξαμενές είναι ειδικά σχεδιασμένες με τα τελειότερα συστήματα απολύμανσης και καθαρισμού του νερού για την καλύτερη υγιεινή των κολυμβήσεων.
Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, το οποίο θα λειτουργεί με ευθύνη της νεοσύστατης Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (Κ.Ε.Δ.Α.) υπό την εποπτεία του Δήμου Αλεξάνδρειας,  προγραμματίζεται να λειτουργούν καθημερινά, από 10.00 έως 22.00, τμήματα όλων των ηλικιών.

Με την καθοδήγηση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού, το Δημοτικό Κολυμβητήριο περιμένει να υποδεχθεί τους δημότες του διευρυμένου Δήμου της Αλεξάνδρειας.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει:
·          Μαθήματα εξοικείωσης και επίπλευσης στο νερό.
·          Μαθήματα εκμάθησης και τελειοποίησης των τεσσάρων στυλ κολύμβησης (κίνηση ποδιών – χεριών, συντονισμός και αναπνοή καθώς και τεχνική των εκκινήσεων και στροφών).
·          Σκυταλοδρομίες – παιχνίδια και διαγωνισμούς – μακροβούτια.
·          Αγώνες κολύμβησης
·          Μαθήματα ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.
·          Μαθήματα water polo (διεξαγωγή μίνι τουρνουά).
·          Μαθήματα τεχνικής κολύμβησης.
·          Γνωριμία με τις υποβρύχιες καταδύσεις.
·          Μαθήματα συγχρονισμένης κολύμβησης (μόνο για κορίτσια). 

Για πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά στα γραφεία του Κολυμβητηρίου (τηλ. 23330-25390)