Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Υψηλοί τόνοι με αφορμή το βίντεο και τις δηλώσεις Τσίπρα.

Υψηλοί τόνοι και κόντρα μεταξύ του πρωθυπουργού και του Α. Τσίπρα στο Κοινοβούλιο.
Και αιτία η δήλωση του δεύτερου ότι ο πρώτος “προσωπικά μεθόδευσε την υπαγωγή της χώρας μας στον έλεγχο της τρόικα” (από βήματος του Κοινοβουλίου) αλλά και το βίντεο του Δομίνικου.
Ο Γ. Παπανδρέου υπερασπίστηκε πλήρως την πολιτική του Μνημονίου και των χειρισμών της κυβέρνησης, απαντώντας σε όσους μιλούν για «Μνημόνιο χρεωκοπίας» ότι ήταν ακριβώς το αντίθετο…

η σωτηρία από την χρεωκοπία» και ότι «δεν θα βγούμε από τις δυσκολίες με μαγικές συνταγές και εθελούσιες χρεωκοπίες», αλλά μέσα από μια πορεία μεγάλων μεταρρυθμίσεων για να αλλάξει η χώρα.

Όλα καλά, αλλά για την οικονομία θα ακούσουμε τίποτε; Θα βρεθεί κανείς μέσα στη Βουλή να πει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος εξόδου από την κρίση, πέρα από φόρους, φόρους και φόρους; Να πει ότι πάμε προς την αντίθετη κατεύθυνση αλλά να προτείνει κιόλας (ας πούμε να προτείνει μείωσεις του ΦΠΑ, ξεκίνημα εκ νέου της οικονομίας με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων αλλά και μελλοντική έξοδο μας από την ευρωζώνη, ώστε να μπορέσουμε να υποτιμήσουμε και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί;).