Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μπουζούριασαν τον Δομίνικο!!

Στην Αμερική ισχύει (όχι απόλυτα, αλλά ισχύει) το “όλοι ίσοι έναντι του νόμου”. Όχι πάντα αλλά εκεί οι δικαστές δεν κοιτάνε αν είναι κάποιος υιός του πατέρα πολιτικού (που κουβαλάει μέχρι και χειροβομβίδες σε ληστείες) ή αν το φυσάει το χρήμα.
Συνελήφθη ο Δομίνικος, εις εκ των σωτήρων της χώρας. Ο Δομίνικος λοιπόν κατηγορείται ότι πήγε να βάλει χέρι (ή έβαλε, είναι ακόμη αδιευκρίνιστο) σε μια καμαριέρα στο ξενοδοχείο που έμενε. Η τύπισσα το κατήγγειλε και τα υπόλοιπα είναι πλέον στην ιστορία.
Πάντως πολύ ύποπτο το θέμα,
ειδικά δε τέτοια εποχή κατά την οποία η Γαλλία οδεύει προς εκλογές έχοντας ένα πολύ αλλόκοτο σκηνικό: η δεξιά είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, η κόρη Λεπέν πάει με χίλια, το θεριογέννημα ο Νικόλας είναι τρίτος ενώ δεύτερος ήταν ο Δομίνικος (που θα κατέβαινε με τους σοσιαλιστές). Στους σοσιαλιστές όμως η κολλητή του δικού μας του Γιώργου, η Σεγκολέν, μυαλό δεν βάζει και ξαναθέλει ενώ παίζει και το όνομα της θυγατέρας μιας άλλης φίρμας του γαλλικού …σοσιαλισμού (ευρωπαϊκής διάστασης ήταν ο μπαμπάς).
Μύλος δηλαδή και το μπουζούριασμα του ατακτούλη Δομίνικου αρχίζει να βολεύει και κάποιους, από το πουθενά. Άσε που μπορεί να έχει και πολύ παρασκήνιο από πίσω.
σημ. προχθές τον κατηγορούσαν για την πόρσε με την οποία κυκλοφορούσε. Πολλά μαζί ήρθανε και δεν είναι τίποτε τυχαίο μου φαίνεται…