Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Κάτι συμπτώσεις…

Αφού πέρασε 1 μέρα από τη στιγμή που έσκασε το θέμα, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο από το να μαζέψουμε τα δημοσιεύματα, να δούμε λίγο πίσω στο χρόνο και να καταλήξουμε: τον έπιασαν, τον σκότωσαν και στη συνέχεια τον …πόντισαν για να μην το βρει κανείς! Αυτή είναι με 2 λόγια η ιστορία του Οσάμα Μπιν Λάντεν.
Αλλά ας δούμε και κάποια πράγματα που είναι σχετικά με το θέμα αυτό:

  • τη μέρα της επίθεσης στους Πύργους ο υιός Μπούς κανόνισε όπως οι ίδιοι οι Αμερικάνοι λένε να διαφύγουν με αεροπλάνα (τη στιγμή που δεν πετούσε ούτε …κοτσύφι στις ΗΠΑ) μέλη αραβικών οικογενειών που σχετίζονται με την ευρύτερη οικογένεια του μακαρίτη.
  • στήθηκαν 2 πόλεμοι από το πουθενά σε χώρες με ιδιαίτερη οικονομική και γεωπολιτική σημασία με αφορμή την καταπολέμηση της (μη εκ της Δύσεως πορευόμενης) τρομοκρατίας.
  • κάθε φορά που στριμώχνονταν είτε οι κυβερνήσεις στο αμέρικα, είτε στην ευρύτερη περιοχή του Πακιστάν-Αφγανιστάν έρχονταν και μια σύλληψη κάποιου μεγαλόσχημου που ήταν ψηλά στην ιεραρχία της ΑλΚάϊντα. Εδώ και ένα χρόνο, όλο και κάποιον τέτοιο “πιάνουν”
  • μην ξεχνάμε αυτό που γράφουν οι εφημερίδες, τον τόπο που τον βρήκαν: αφού έκαψαν και ρήμαξαν 2 χώρες τον βρήκαν στην πίσω αυλή του πακιστανικού καθεστώτος, σε μια περιοχή που έχει στρατιωτική βάση, σχολή πολέμου, αποτελεί τον τόπο κατοικίας αξιωματούχων του πακιστανικού καθεστώτος, και δίπλα από αστυνομικό τμήμα – μέσα σε βίλα εκατομμυρίων.
  • Τέλος ας θυμηθούμε τον χρόνο που τον βρήκαν: τώρα που τα πράγματα είναι δύσκολα για τον Αμερικάνο πρόεδρο – σε 1 χρόνο έχει και εκλογές!

Κλασσικά συμπτώματα δηλαδή: όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, τότε – όποιος και να είσαι, ότι και να έκανες, όσο (πρώην) κολλητός και αν είσαι – σε παραδίδουν στην αρένα επειδή είσαι αναλώσιμος…