Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη το βράδυ

Έκτακτη (ειδική) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011 στις ώρα 20:00, με μοναδικό θέμα:
«Έγκριση Απογραφής Περιουσίας – Ισολογισμού έναρξης 01-01-2011 του Δήμου Αλεξάνδρειας».
Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα διότι το  Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να συγκληθεί εντός δέκα ημερών από την έκδοση του πιστοποιητικού ελέγχου του ορκωτού ελεγκτή λογιστή.

2 απαντησεις στο “Ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη το βράδυ”

Ομάδα αποπροσανατολισμού τις Ν Δ περιφέρεια Ημαθίας, Τσαβδαρίδης, Δημητριάδης, Καρέλης Γκαβαρδίνας, Στεργιόπουλος, Κουρκουτά, Κούγκας , Βεσιρόπουλος Βενιόπουλος και τα άλλα παιδιά οι θεματοφύλακες τις παράταξης, τα ονόματα των εκλεκτών τις Ν Δ ! Καμαρώστε τους!!!!

Ο Δήμαρχος προεκλογικά διέπραξε το αδίκημα τις πολιτικής απάτης!! Τώρα οφείλει να ζητήσει συγνώμη, για τα ψέματα που μας έλεγε, ότι είχε δήθεν όλα τα οικονομικά στοιχεία των δήμων, πλην τις Αλεξάνδρειας και δήθεν ήτανε όλα καθαρά. Απεδείχθη ότι ο εκλεκτός του κ Καρέλης πολύ λίγος για ένα τέτοιο θεσμό!! Και το χειρότερο ο κ Δημητριάδης ήθελε να μας τον φορτώσει για συμπαραστάτη του Δημότη!! Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήθελε για Δήμαρχο τον Δημητριάδη, αλλά Κώστα μου δεν μένει τίποτα κρυφό σε αυτό τον κόσμο. Τόσο εσύ , όσο και ο Δημητριάδης , αλλά και άλλοι ,επιβεβαιώσατε πλήρως τον Μιχάλη Χαλκίδη, και έπεται και συνέχεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.