Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν συναινούν, ξεκίνησαν τα σενάρια εκλογών στα ΜΜΕ

Δεν του βγήκαν του Γιώργου οι συναντήσεις με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς – πλην της Αλέκας η οποία είχε δηλώσει εδώ και ημέρες ότι δεν θα πήγαινε στο Μαξίμου.
Έτσι, και ενώ ο Πρωθυπουργός ανέμενε τουλάχιστον τη στήριξη Σαμαρά, ο Αντώνης του γύρισε (προς στιγμήν, γιατί ποτέ δεν ξέρεις, πολιτικοί και πολιτική είναι…) και είπε όχι στη συναίνεση. Ο Τσίπρας και ο Κουβέλης απέρριψαν οτιδήποτε που να μοιάζει έστω και φυσιογνωμικά με συναίνεση, η Ντόρα είπε ναι στις περικοπές αλλά όχι σε νέους φόρους και τέλος ο Καρατζαφέρης στήριξε αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Και ήδη στα ΜΜΕ έχει αρχίσει το γαϊτανάκι που ονομάζεται εκλογολογία, με ημερομηνίες να παίζουν εντός του επόμενου διμήνου και με τον Αντ. Σαμαρά να φέρεται να έχει θέσει σε εκλογική ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ αμέσως μετά την επιστροφή του στα γραφεία του κόμματος, στη Λεωφόρο Συγγρού.
Πάντως ο Παπανδρέου ετοιμάζεται να φύγει για Γαλλία και να συναντηθεί με τον Σαρκοζί, δεδομένου ότι η Γερμανία ετοιμάζεται πλέον για το μεγάλο κατασπάραγμα και το ΔΝΤ να υποδεχθεί την γαλλίδα υπουργό οικονομικών Κριστίν Λανγκάρντ στη θέση του ατακτούλη Δομίνικου.