Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Βλέπουν μπροστά, για τη Δευτέρα κοιτάνε

η φοτό είναι από τον “Πληροφοριοδότη”
Ήρθε λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη στην Ημαθία. Συναντήθηκε με τα τοπικά στελέχη του κόμματος, του οποίου εγκαινίασε τα γραφεία, συναντήθηκε πιο πριν με ροδακινοπαραγωγούς που την υποδέχθηκαν με ανθισμένα κλαδιά ροδακινιάς στην Κουλούρα και τέλος.
Και τώρα που έφυγε, όλοι ξανά στις επάλξεις. Με πιο “ανήσυχους” αυτούς που θέλουν να εμφανίσουν την Ντόρα να έχει ισχυρό ρεύμα στην Ημαθία – αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γενικότερα. Η Ντόρα μπορεί και να έχει ρεύμα, μπορεί να συσπειρώνει γύρω της πολλούς πρώην (και νυν, και νυν) νεοδημοκράτες. Αλλά μέχρι εκεί.
Η προσπάθεια που γίνεται να παρουσιαστεί ως η κυρίαρχη δύναμη στον συντηρητικό χώρο πέφτει ήδη στο κενό, άλλωστε την …κυρίαρχη αυτή θέση που κάποιοι “σπρώχνουν” την αμφισβητούν για την ώρα οι ίδιοι οι άνθρωποι που στηρίζουν την ΔΗ.ΣΥ. και αντιλαμβάνονται που πατάνε. 
Είναι προφανές ότι η προσπάθεια ανάδειξης της Ντόρας σε κυρίαρχο πόλο εξυπηρετεί στο να στραφούν οι προβολείς και οι συζητήσεις από το πράσινο στρατόπεδο, που χωλαίνει, σε άλλους χώρους. Άσε που οι αναβαθμίσεις βολεύουν και κάπου αλλού: στους σχεδιασμούς για την Δευτέρα μετά τις επόμενες εθνικές εκλογές. Όταν όλοι θα αναζητούν στηρίγματα για να βρεθεί κάποιος με ικανή πλειοψηφία και αποδοχή ώστε να μπορέσει να τον ορκίσει ο Πρόεδρος.

6 απαντησεις στο “Βλέπουν μπροστά, για τη Δευτέρα κοιτάνε”

Τόσο πολύ σας καίει η Ντόρα? με το 2% όπως λέτε? Περιμένετε μέχρι τις εκλογές και θα δείτε ότι η είσοδος στη βουλή είναι βέβαιη.

Άντε πάλι με τα αριστερίστικαααα! Φίλε KaraBela πάλι λάθος κάνεις, κατατάσσεις σε λάθος χώρο λάθος ανθρώπους.
Ξεκάθαρα; Είμαι υπέρ πολυκομματικών κυβερνήσεων (μπας και στρώσει το δημόσιο, αρχικά, και σταματήσουν να κρύβονται πίσω από την κομματική τους ταυτότητα οι κηφήνες που μένουν ατιμώρητοι. Και όταν λέω κηφήνες εννοώ όλα αυτά τα παληκάρια (και τις μεγαλοκοπέλες) που έχουν δει την εργασία τους στο δημόσιο ως του παππού τους το αμπέλι. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς (αν και εκεί ίσως να τα βρουν πάλι και γεμίσουμε συζητήσεις για άρσεις ασυλίας αλλά στις ψηφοφορίες όλοι να τα κάνουν πλακάκια και να ψηφίζουν ξανά “κατά”).
Όσο για την Ντόρα, διάβασε λίγο πιο προσεκτικά σε παρακαλώ τι γράφω. Άλλο σενάριο αναφέρω, αυτό του σπρωξίματος μήπως και πέσει λιγάκι η ΝΔ και να ανέβει η ΔΗ.ΣΥ (για να μπορέσει να μπει στην επόμενη βουλή και να γίνουν οι απαραίτητες συμμαχίες ώστε να υπάρξει κυβέρνηση με +150). Και η κατάταξη στο συντηρητικό χώρο δεν είναι καθόλου τυχαία! Από παρθενογένεση προήλθε η Ντόρα και η ΔΗ.ΣΥ; ή να την βάλουμε στην αριστερά;
α, και με την Ντόρα δεν τα βάζω, μια σκέψη καταθέτω! Γιατί σίγουρα το κόμμα της έχει περισσότερο από το 1,9-2,3% που της δίνουν τα διάφορα γκάλοπ!

Ποια Ντόρα, ποια στελέχη, ποιο ΔΗ.ΣΥ ρε πολιτικοί απατεώνες, συνεργάτες του μνημονίου, και δυνάστες τις φτώχειας, ξεπουλήσατε τα πάντα δεν χορτάσατε ακόμη?

το κακο στη χώρα αυτή ειναι οτι δεν ακουει πια τίποτα…εχετε προβλημα με την πολιτική της μπακογιάννη? προτείνετε κατι καλυτερο, ,κατι διαφορετικό…το να συζητάμε τα παραπολιτικά, ειναι βαρετό….

Όλοι εσείς οι αριστεριστές ρε Σίμο έχετε μια φοβία για την εξουσία. Βολεύεσθε στην μόνιμη θέση σας στην αντιπολίτευση που έτσι μπορείτε να λέτε ότι θέλετε. Η πεμπτουσία όμως της πολιτικής είναι να καταλήξεις κάποτε στα κέντρα αποφάσεων έτσι ώστε να υλοποιήσεις αυτά τα οποία τόσο καιρό παρουσιάζεις σαν θέσεις σου. Με λίγα λόγια τα μικρά κόμματα που παρά πολλές φορές έχουν καταπληκτικές προτάσεις πρέπει να αρπάζουν από τα μαλλιά τις ευκαιρίες για παραγωγή κυβερνητικού έργου , κάτι που μέχρι τώρα με τον δικομματισμό που επικρατούσε ήτανε αδύνατο. Τώρα όμως που τα μεγάλα κόμματα πνέουν τα λοίσθια εσείς (οι αριστεριστές) βλέποντας ότι μπορεί να σας γίνει πρόταση να συγκυβερνήσετε με άλλα κόμματα έχετε έρθει σε δύσκολη θέση γιατί θα ξεγυμνωθείτε μπροστά στον ελληνικό λαό και κρύβεστε πίσω από φράσεις κλισέ πια ότι δεν θα γίνετε δεκανίκι κανενός. Η αλήθεια είναι όμως ότι βολεύεσθε εκεί στην αντιπολίτευση του «λέω ότι θέλω!» Αφήστε λοιπόν την Ντόρα και τα στελέχη της ΔΗ.ΣΥ να κάνουν τον αγώνα τους με σταθερή κατεύθυνση και τελικό προορισμό την ελληνική κυβέρνηση και εσείς την Δευτέρα αρχίστε και πάλι τον «ανένδοτο» αγώνα σας προς το … τίποτα! Λυπάμαι όμως γιατί περίμενα από σένα τουλάχιστον να ακούσω πιο προοδευτικές απόψεις και όχι με τόση ευκολία να κατατάσσεις στον συντηρητικό χώρο ανθρώπους που ψάχνονται πολιτικά , ωριμάζουν πολιτικά ,και έχουν προτάσεις που θα αγωνισθούν για να τις υποστηρίξουν στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια , στα συνθήματα , και στα καφενεία. KaraBelas

Βλέπουν καλά τα μάτια μου? Ο Παναγιώτης Μεσσαλάς πάλι άλλαξε κόμμα? Με την ΝΔ βόλεψε τον εαυτούλη του, με τον Γκιόνογλου βόλεψε τον αδελφούλη του, τώρα τι άλλο ψάχνει? Αχ Ντόρα με φθαρμένα υλικά δεν κτίζεις πολυκατοικία !!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.