Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έγινε και η 5η αιμοδοσία στα Τρίκαλα χθες Πέμπτη 7 Απριλίου


Μεγάλη επιτυχία είχε (όπως και οι τέσσερις προηγούμενες) η 5η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων, την Πέμπτη  7 Απριλίου 2011 στο Κοινοτικό κατάστημα, σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Βέροιας.Παρά το εργάσιμο της ημέρας (όπως και την προηγούμενη φορά), πολύ μεγάλη ήταν πάλι η ανταπόκριση του κόσμου και σ’ αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου. Συμμετοχή που δείχνει ότι ο κόσμος των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής αγκάλιασε τον Σύλλογο και συγχρόνως δίνει δύναμη και κουράγιο στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για περισσότερες ”δράσεις”.
Για άλλη μια φορά ένας υπέροχος ”μπουφές”, που ετοίμασαν οι γυναίκες του Συλλόγου, περίμενε όχι μόνο τους Εθελοντές Αιμοδότες αλλά και όσους περνούσαν από το Κοινοτικό Κατάστημα όπου γινόταν η Αιμοδοσία. 
Στο τέλος της εκδήλωσης το προσωπικό της αιμοδοσίας και το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία και της 5ης εθελοντικής αιμοδοσίας, ανανέωσαν το ΡΑΝΤΕΒΟΥ τους για το 3ο δεκαήμερο του Μαΐου, που θα γίνει η 6η εθελοντική αιμοδοσία.