Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανοιχτές, δύο απογεύματα την εβδομάδα, θα είναι οι δημόσιες υπηρεσίες από το φθινόπωρο

Σύμφωνα με νομοσχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Εσωτερικών, οι πολεοδομίες, οι εφορίες, τα ασφαλιστικά ταμεία και μια σειρά δημοσίων υπηρεσιών θα λειτουργούν μέχρι τις 8 το απόγευμα ενώ οι υπάλληλοι που θα εργάζονται περισσότερες ώρες θα έχουν μειωμένο ωράριο την Παρασκευή.
Οι αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας θα γίνουν παράλληλα με την εφαρμογή της 40ωρης εργασίας στο δημόσιο, κάτι που έχει προαναγγείλει ο Γιάννης Ραγκούσης. Πρόκειται για την επαναφορά της 40ωρης… …εβδομαδιαίας εργασίας, που θα αντικαταστήσει τις 37,5 ώρες που ισχύουν σήμερα. Σύμφωνα με τον Ραγκούση το νέο ωράριο θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόσληψη 45.000 δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι θα δικαιολογηθούν λόγω της εφαρμογής της εβδομαδιαίας 40ωρης εργασίας και της λειτουργίας των υπηρεσιών τις απογευματινές ώρες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δημόσιες υπηρεσίες θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το απόγευμα, ενώ το νομοσχέδιο θα έχει οριστικοποιηθεί τον Μάιο.

Μία απάντηση στο “Ανοιχτές, δύο απογεύματα την εβδομάδα, θα είναι οι δημόσιες υπηρεσίες από το φθινόπωρο”

Ενισχύεται λοιπόν η άποψη πως ακόμα και ο Έλληνας δημόσιος υπάλληλος με πετσοκομμένες τις αποδοχές του…θα δουλεύει και το απόγευμα!!!Για να συμπληρώνει ώρες!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.