Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σκληραίνει τη στάση του κατά των εταιριών το "Δεν Πληρώνω"

Παρά το γεγονός ότι το …Reuters δεν το χαρακτηρίζει με τα καλύτερα λόγια, το κίνημα πολιτών “Δεν πληρώνω” συνεχίζει – όχι ότι περίμεναν να λάβουν τα …εύσημα από τα διεθνή και τα εγχώρια μέσα, αυτό εννοείται! Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι συμμετέχοντες στο “Δεν πληρώνω”, τα διόδια θα ανοίξουν ξανά, ενώ διοργανώνεται και ανοιχτή συνέλευση Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Τρίτη 8 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα, στο Μικρόπολις (Βενιζέλου & Β. Ηρακλείου 18) 
Πάντως χθες, μετά το άνοιγμα των Διοδίων της Ελευσίνας, τα μέλη του Πανελλαδικού Συντονιστικού των επιτροπών αγώνα “Δεν Πληρώνω” Λεωνίδας Παπαδόπουλος και Ηλίας Παπαδόπουλος εισερχόμενοι στην Αττική οδό μετά την κινητοποίηση στην Ελευσίνα ζήτησαν πιστωτικό σημείωμα, όπως προβλέπεται και όπως έχουν ενημερώσει να γίνεται (διαβάστε ΕΔΩ τις οδηγίες προς …ναυτιλομένους).
Οι υπάλληλοι…
αρνήθηκαν να δώσουν και να σηκώσουν την μπάρα. Κλήθηκε η αστυνομία από τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα που ζήτησαν να μηνύσουν τους υπεύθυνους για παράνομη κατακράτηση. Ο προϊστάμενος της Αττικής Οδού και αρμόδιος υπάλληλος οδηγήθηκαν μαζί με τα μέλη του κινήματος στο αστυνομικό τμήμα Ασπροπύργου. Αφού υποβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις, από την μεριά των Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Ηλία Παπαδόπουλου για παράνομη κατακράτηση, παρακώλυση συγκοινωνιών και εκ μέρους της ταμίου και του επόπτη της Αττικής οδού για παρακώληση συγκοινωνιών, δυσφήμηση και βιντεοσκόπηση, όλοι αφέθησαν ελεύθεροι μετά απο προφορική παραγγελία του εισαγγελέα.