Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μια απάντηση σε κάποιον φίλο

Κύριε, Φίλε,
Έχοντας και τα δύο χαρακτηριστικά για να μην φύγω από το blog…μου γενάτε μια ερώτηση; Μπορώ να μάθω το ονοματεπώνυμο του bloger ή των διαχειριστών του; Δεν είστε δημοσιογράφος δηλώσατε, όμως αυτό το “κριτικό μάτι”, με το οποίο αντιμετωπίζεται τα δρώμενα της περιοχής, δεν μπορεί να είναι ανώνυμο…!
Υ.Γ. Εάν δεν επιθυμείτε να δημοσιεύσετε το όνομά σας στο blog(πχ στοιχεία επικοινωνίας)…απλά άφοβα απαντήστε σε αυτό το email! Επιθυμώ να ξέρω ποιος με τόσο ωραίο τρόπο παρουσιάζει τα γεγονότα! Ιδεολογία!!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά,
Τα παραπάνω έγραφε ένα mail που ήρθε πριν από λίγο, τουλάχιστον εγώ το είδα πριν από λίγο.
(Με την ευκαιρία να πω ότι κάποια μέρα θα μπουμε και στην συζήτηση για το θέμα της ανωνυμίας ή όχι των blogger που πάνε να περάσουν με έναν “παράλογο” για τα δεδομένα της τεχνολογίας νόμο τις μέρες αυτές).
Αν και δεν κατάλαβα τι θέλει να πει στην αρχή, για να βοηθήσω λοιπόν τον φίλο που ονομάζεται A.G.,

τουλάχιστον αυτά είναι τα αρχικά του πλήρους ονόματος με το οποίο υπογράφει, του λέω ότι τα στοιχεία του blogger είναι διαθέσιμα και αναρτημένα από την πρώτη μέρα που το blog “άνοιξε”, στην δεξιά στήλη, κάτω-κάτω. Μέχρι και φωτογραφία υπάρχει. Ανοιχτό βιβλίο και γκιουλ μπαξές είναι η “Περισκόπηση”!
Η φωτό λίγο με αδικεί αλλά δεν έχω και καμιά καλύτερη…
Μια πρώτη ιδέα για το blog μπορείς να πάρεις διαβάζοντας αυτό.
Επίσης μια προσεκτικότερη ματιά στα στοιχεία επικοινωνίας δεν αφήνει αμφιβολία για τον blogger! 9 στους 10 τρόπους επικοινωνίας οδηγούν σε διευθύνσεις ή άλλα που φέρουν ονοματεπώνυμο.
Α, υπάρχουν 5 συγκεκριμένοι τρόποι επικοινωνίας, για να μην μένει κανείς με το παραπονο ή για να μην έχει κανείς δικαιολογία (είτε η “Περισκόπηση” είτε οι αναγνώστες του blog, ότι δεν …βρεθήκαμε!)
Δεν είμαστε δηλαδή μια ανώνυμη διεύθυνση στο hotmail ή στο gmail. Ούτε άγνωστοι, η περιοχή δεν είναι παρά μια μεγάλη γειτονιά στην οποία όλοι γνωριζόμαστε (όταν αποκαλύπτουμε το πραγματικό μας πρόσωπο) και γνωρίζουμε τι καπνό φουμάρει έκαστος εξ ημών.
Όσο για το “απλά άφοβα απαντήστε σε αυτό το email!“, σου απάντησα. Το “άφοβα” όμως δεν κατάλαβα! Να φοβηθώ τι και ποιον; Ξεκάθαρος ήμουν πάντοτε, ξεκάθαρα τα γράφω και εδώ αυτά που με απασχολούν και απασχολούν (νομίζω) και όλους αυτούς που καθημερινά, μαζί με εσένα, μπαινουν στο blog και το διαβάζουν. Για αυτό όπως βλέπεις το ύφος των αναρτήσεων είναι και πιο προσωπικό, επειδή εκφράζει την προσωπική άποψη. Δεν είναι ξερή παράθεση κάποιων πραγμάτων.
Από εμένα αυτά. Περισσότερα θα μάθεις διαβάζοντας τις αναρτήσεις αλλά και ρωτώντας τους φίλους της “Περισκόπησης” – όχι δικούς μου, τους προσωπικούς, γιατί αυτοί θα σου πουν τα χειρότερα.