Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δυο βίντεο από τη χθεσινή συνάντηση στο Πλατύ

Δείτε τα 2 πρώτα βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση στο Πλατύ. Δυστυχώς (καθαρά για λόγους οικονομίας χώρου κατά την εγγραφή, γιατί κάποια στιγμή αναλώθηκε η συζήτηση στο ιστορικό της κατάστασης) δεν φαίνεται σε αυτά η πρώτη αναφορά Δημητριάδη στους βουλευτές που “μεσολάβησαν”, αν και στη συνέχεια λέει πάλι κάποια πράγματα.
Πάντως, και για να κλείσει για σήμερα το θέμα εδώ, το σίγουρο είναι ότι κάποιοι μπήκαν από την πίσω πόρτα στη συνάντηση. Όπως επίσης είναι σίγουρο – με όσα η “Περισκόπηση” γνωρίζει από πρώτο χέρι – πως το θέμα μπορεί να λυθεί χωρίς να κλείσει ΚΑΝΕΝΑ σχολείο της περιοχής. Και αυτό θα γίνει με τη συνδρομή ορισμένων ανθρώπων που κινούνται, πιέζουν και παρεμβαίνουν όπου μπορούν ώστε να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία που προτάθηκε να κλείσουν, χωρίς να θέλουν να κάνουν γνωστές αυτές τους τις κινήσεις για να μην θεωρηθεί ότι θέλουν να εκμεταλλευτούν στη συνέχεια το θέμα πολιτικά. Γιατί είπαμε, το θέμα επειδή είναι ευθαίσθητο προσφέρεται για πολιτική σπέκουλα, ειδικά δε αν λυθεί ομαλά για όλους (τότε να δείτε “εθνοσωτήρες” που θα εμφανιστούν στην ρουμλουκιώτικη πιάτσα!! Και άντε να τους σταματήσεις μετά…).
Δείτε τα 2 πρώτα βίντεο (και υπάρχουν και ακόμη 2 περίπου ίδιας διάρκειας):

2 απαντησεις στο “Δυο βίντεο από τη χθεσινή συνάντηση στο Πλατύ”

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ???ΔΥΟ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΑΛΙΟ ΑΣΦΗΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΟ..ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ??ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΙΟΝ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 200 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΕ???ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ..ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ??ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ??ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΠΟ ΔΥΟ <>ΣΧΟΛΕΙΑ??ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ..

μακαρι να ειχαμε πολλα ανοιχτα μυαλα που να προσπερνανε πολιτικες ιδεολογιες οπως καποιοι τοπικοι συμβουλοι.πολυ ωραια η τοποθετηση σου χθες Σιμο μακαρι να αντιδρουσαμε και για αλλα προβληματα για το ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.μας κοροιδευουν πισω απο την πλατη μας ,το προβλημα τους ειναι οτι ο Δημητριαδης ειναι δημαρχος και ενοχλει πολλους αυτο φανηκε απο την στηριξη σε γελοιες λυσεις . πολλους χαιρετισμους πρεπει να φωναξουμε σε ολους τους βουλευτες του νομου.ωραιο αυτο που ειπες οτι θα κλεισουμε το χωριο Πλατυ απο ολες τις αποψεις,για να δουμε τοτε ποσο ποναει και ποιους.η δε πολιτικη του γιαννακη κιρκιλιανιδη αλλο πραγμα ,εναν εναν εμας απο το Πλατυ μας επιανε και μας ελεγε οτι εσας τιποτα δεν σας ενοχλει το σχολειο σας δεν εχει λογους ,καθαρα εμεις προσπαθουμε να μην κλεισει το γυμνασιο τρικαλων ,μαζι με το αλλο τρικαλινο αστερι και τους βουλευτες τοτε γιατι ασκησαν κατηγορω για το ΠΛΑΤΥ?τα 2 τοπικα γραφεια των κομματων Πλατεος ας στειλουν χαιρετισματα πολλα και ας τους αναφερουν ποσοι ειμαστε εγγεγραμμενοι στον εκλογικο καταλογο.μηπως και το εχουν ξεχασει

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.