Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Από τα πιο ωραία mail που πήραμε μέχρι σήμερα. Διαβάστε το!

Χρεοκοπεί η Coca-cola!
Ο τίτλος, φυσικά, είναι παραπλανητικός όπως και παραπλανητικά είναι και τα δεκάδες mails που στέλνουν διάφοροι, κάθε τρεις και λίγο, για την δήθεν χρεωκοπία της Ελλάδας. Υποτιθέμενα στελέχη εταιρειών με πληροφορίες από μέσα, απίστευτα τυπάκια που ο θείος του δουλεύει στην ΚΥΠ και αποφάσισε να τους το εκμυστηρευτεί, και ότι άλλο βάλει ο νου σας.
Πριν από κάθε συνεδρίαση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζούμε τα ίδια. Σενάρια για πτώχευση και υποβάθμιση από την Moody’s. Οι προτροπές τους δε οι ίδιες πάντα. Κινδυνεύουν τα λεφτά σας, θα γυρίσουμε στην δραχμή, βγάλτε τα από τις τράπεζες και κρύψτε τα στο στρώμα, γεμίστε τα μαξιλάρια του καναπέ σας, χώστε τα στο καζανάκι (φροντίστε μόνο να μην το τραβάτε συχνά) και δεν ξέρω τι άλλο.
Όσο και αν ονειρεύονται κάποιοι ότι θα χρεοκοπήσουμε ας μείνουν με το όνειρο. Όσα και να έχουν ποντάρει σε αυτό το σενάριο θα τα χάσουν!
Στείλτε αυτό το mail σε φίλους και γνωστούς σας σαν αντίδοτο στην βλακεία που κυκλοφορεί με το κιλό στις μέρες μας. Απαντήστε με αυτό το mail σε όσους σας στείλουν τέτοιες αηδίες. Και αν κανείς γνωστός σας σας πει ξανά για τον ξάδελφο, του μπατζανάκη της αδελφής του περιπτερά του που έχει σίγουρη πληροφορία ότι χρεοκοπούμε, απαντήστε του, “Ποτέ δεν θα πεθάνουμε, κουφάλα νεκροθάφτη!”
Αν δεν στείλεις αυτό το mail σε 5 φίλους σου τώρα, ένας κερδοσκόπος θα εμφανιστεί κάτω από το γραφείο σου και θα σου φάει το τοστ. Τι περιμένεις πάτα προώθηση λέμε!