Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Kαι στην Ημαθία το κίνημα "καταναλώνουμε ότι παράγουμε";

Στα Γραφεία του Επιμελητηρίου Ημαθίας συναντήθηκαν μετά από πρόσκληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου φορείς του Νομού προκειμένου να συζητήσουν την προοπτική δημιουργίας Παραρτήματος του «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ – καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».
Σκοπός του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι να καλέσει όλους τους Έλληνες να μετάσχουν στον αγώνα για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας, να μειωθεί η ανεργία, να σταματήσει το κλείσιμο των καταστημάτων, να στηριχθούν ο εσωτερικός τουρισμός, οι αγρότες, οι Έλληνες Παραγωγοί, η ελληνική οικονομία.
Για την επιτυχία του σκοπού θα πρέπει να γίνει πράξη το σύνθημα που προβάλλει το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
  • Ντύνομαι ελληνικά
  • Τρώω ελληνικά
  • Κάνω τουρισμό ελληνικά

Στη συνάντηση συζητήθηκαν προτάσεις για πρωτοβουλίες και δράσεις του Παραρτήματος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ μέσα στο νομό και αποφασίστηκαν τα εξής:
1. Κατόπιν πρότασης του Επιμελητηρίου Ημαθίας, να παρθούν αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των εμπλεκομένων φορέων και ειδικά για τους Δήμους αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, με τις οποίες θα επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή τους στο Παράρτημα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για στήριξη των τοπικών και των ελληνικών προϊόντων.
2. Να συγκροτηθεί Προσωρινή Επιτροπή του Παραρτήματος, στην οποία θα συμμετέχουν αντιπρόσωποι από το Επιμελητήριο, τους Δήμους του Νομού, τους Εμπορικούς Συλλόγους, τις Ομοσπονδίες Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ