Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τι γίνεται με τον σταθμό στο Πλατύ;

Τι πρόβλημα υπάρχει με το εκδοτήριο εισητηρίων στον σταθμό του ΟΣΕ στο Πλατύ; Γιατί κάτι αναφέρει κάποιος αναγνώστης (δείτε το σχόλιο ΕΔΩ), κάτι μου ΄χουν σφυρίξει και κάποιοι άλλοι αναγνώστες για πρόβληματα.
Γενικότερα να το θέσω, τι πρόβλημα υπάρχει με τον σταθμό στο Πλατύ και υποβαθμίζεται σταδιακά και στην ουσία (γιατί στα χαρτιά θέλω να πιστεύω ότι ακόμη τον θεωρούν α’ τάξης); Και μη μας πούνε πάλι για τις μειώσεις προσωπικού, τα μνημόνια κλπ κλπ. Πλέον αυτά τα ακούμε βερεσέ!

Και κάτι για το Δήμο: τι περιμένετε για να κάνετε κάτι, έστω μια έγγραφη διαμαρτυρία; Να κλείσει τελείως ο σταθμός; Ο Καραμπατζός στην Νάουσα, με 1-2 βάσιμες όμως υποψίες ξεσήκωσε προχθές κόσμο και ντουνιά (και προς τιμήν του). Εσείς τι αναμένετε, έστω για να ρωτήσετε κάτι; Να δείτε το λουκέτο;

Μία απάντηση στο “Τι γίνεται με τον σταθμό στο Πλατύ;”

εδω και κατι μηνες απλα λειτουργουσε καποιες ωρες της ημερας και εαν ηθελες να ταξιδεψεις σε ωρες που ηταν κλειστο το εκδοτηριο εβγαζες εισητηριο πανω στο τρενο χωρις προστιμο.τωρα υπαρχουν μερες της εβδομαδας αγνωστο ποιες γιατι μαλλον και αυτοι δεν ξερουν που δεν λειτουργει καθολου.την περασμενη πεμπτη που ηθελα να κανω κρατηση για Αθηνα μου ειπαν να παω σε αλλο σταθμο π.χ. στην αλεξανδρεια.ερωτηση:ο ενας σταθμος με τον αλλο εχουν την ιδια κινηση?ποσους εξυπηρετει ο σταθμος στο Πλατυ και ποσους στην Αλεξανδρεια?που για να πας Αθηνα πρεπει να εχεις θεση .Ανεβα μου ειπαν καιισως βρεις.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.