Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο …απολογισμός (απλοϊκά, χωρίς βαθυστόχαστες αναλύσεις)

Έγινε χθες (στα πλαίσια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ο νόμος ορίζει) η ψηφοφορία για την επιλογή/εκλογή του Συνηγόρου του Δημότη & της Επιχείρησης.
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό, άλλωστε είδατε ολόκληρη τη συνεδρίαση σε ζωντανή μετάδοση από την “Περισκόπηση” χθες (στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω και όσα blogs βοήθησαν και μετέδωσαν και αυτά τη χθεσινή συνεδρίαση).
Πάντως με την ψηφοφορία έγινε εμφανές ένα και μόνο πράγμα: ότι ενώ πρόκειται για θέση που πρέπει να είναι μη πολιτικής φύσης, τελικά η επιλογές έγιναν με καθαρά πολιτικά κριτήρια και μόνο. Ο αριθμός των ψήφων που έκαστος εκ των υποψηφίων έλαβε αυτό αποδεικνύει. Δυστυχώς, εδώ που τα λέμε!
Γιατί πάνε να βάλουν σε καλούπια έναν πραγματικά ανεξάρτητο (αν δουλέψει ως πρέπει και επιβάλλεται) θεσμό. Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες!!!
(και διακινδυνεύοντας μια πρόβλεψη θα πω ότι ίσως και να δούμε και το 2/1  – ή το 1/2, όπως θέλετε πείτε το – στην επόμενη συνεδρίαση. Οι παίζοντες “Πάμε Στοίχημα” γνωρίζουν σε τι μπορεί να αναφέρομαι)

5 απαντησεις στο “Ο …απολογισμός (απλοϊκά, χωρίς βαθυστόχαστες αναλύσεις)”

Γελοιότητες!! Απαράδεκτη συμπεριφορά τις πλειοψηφίας! Από την μια εξυμνούν τον Καλλικράτη και από την άλλη κάνουν ότι είναι δυνατόν για να τον υποβαθμίζουν. Η αυταρχικότητα του Δημάρχου αγγίζει τα όρια τις επικινδυνότητας. Γνώριζε πως ο κ Τάκης Παπαδόπουλος είχε ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τον κ Μαστοροδήμο, και όμως δεν επέτρεψε ούτε την ψήφο αυτή , υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή? Όμως κ Δήμαρχε

Παρακολούθησα με προσοχή την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Επιστέψτε μου να κάνω δυο σχόλια. Πρώτον, άκουσα τον Πρόεδρο κ Γκιουρτζή να ζητά από τους παρισταμένους δημοτικούς συμβούλους να μην επαναληφθούν φασαρίες και αντεγκλήσεις τόσο εντός , όσο και εκτός τις αίθουσας του Δ Σ όπως συνέβη στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο με τους κκ Ισ Χαλκίδη, και Αρ Ματσούκα, ως εδώ δεν μπορεί να

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ.
ΑΦΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ 20 ΨΗΦΟΥΣ.
ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.
ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Η ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ;!!!!
ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΑΣΩΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ (ΑΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΙΣΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ..ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑ ΔΟΥΛΕΥΩ.
ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ..
ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ;
ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Η ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΚΑΤΙΝΑ;
ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΙΜΟ ,ΑΣ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.