Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Οργανώνεται σιγά-σιγά η Δημοκρατική Συμμαχία

Η Ντόρα και η Δημοκρατική Συμμαχία της οργανώνονται σιγά-σιγά, σε πείσμα των “αποτελεσμάτων” των δημοσκοπήσεων που θέλουν και τα δυο νεότευκτα κόμματα (το δικό της αλλά και τη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη και του φίλου μου του Χάρη) να βρίσκονται εκτός Βουλής σε περίπτωση εκλογών αύριο το πρωί.
Έτσι – και με σκοπό την ενημέρωση και των περιφερειακών μέσων ώστε να δημοσιοποιούνται στο μέγιστο οι θέσεις του κόμματος – τη θέση της υπεύθυνης για τα Περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναλαμβάνει μετά από πρόταση που της έγινε από την Ντόρα η Θέκλα Παρασκευούδη.
Σιδηροκέφαλη και υπομονή, πολύ υπομονή!

3 απαντησεις στο “Οργανώνεται σιγά-σιγά η Δημοκρατική Συμμαχία”

Ειναι η υπευθηνη περιφερειακων ΜΜΕ του κομματος. Ποιο ειναι το μεμπτο δηλαδη? Μηπως θα επρεπε να ειναι κορη υπουργου η τηλεπερσονα για να δικαουται να εχει τετοια θεση? Μπραβο για την δημοσιευση Σιμο.

Ιδέα δεν έχω πραγματικά ποια είναι η Θέκλα. Έστειλε το κορίτσι mail (προφανώς για να να γνωστοποιήσει σε ΜΜΕ και blogs ότι υπάρχει και τέτοιο τμήμα στο επικοινωνιακό του κόμματος) και το αναρτήσαμε. Ρε μην είστε κακοί! Όλοι οι καλοί χωράνε μέχρι αποδείξης του αντιθέτου!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.