Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Θέατρο σκιών" και δικομματικά παιχνίδια καταγγέλει ο Ν. Λιολιόπουλος

“Θέατρο Σκιών” χαρακτηρίζει την όλη κατάσταση στον τομέα της τευτλοκαλλιέργειας, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα ο Πρόεδρος του σωματείου συγκομιστών τεύτλων Νίκος Λιολιόπουλος.
Συγκεκριμένα αναφέρει:
Με αξιοθαύμαστη ταχύτητα ο κυβερνητικός βουλευτής Ημαθίας κ. Γικόνογλου έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση σχετικά με την τευτλοκαλλιέργεια  η οποία μάλιστα φιγουράρει σε πολλές τοπικές εφημερίδες δίπλα ακριβώς από το δελτίο τύπου που απέστειλε στα μέσα ο  Δήμος Αλεξανδρείας σχετικά με την συνάντηση φορέων που διοργανώσαμε οι τευτλοπαραγωγοί στην αίθουσα του  δημαρχείου, που συμφωνά με όλες τις εκτιμήσεις υπήρξε επιτυχημένη.
Στην συγκεκριμένη ανακοίνωση ο κ Βουλευτής – όπου μεταξύ άλλων αναφέρει τα σοβαρά λάθη που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια στο θέμα της ΕΒΖ – κάνει μια αναφορά σε λαϊκισμούς χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι λαϊκισμοί στους οποίους αναφέρεται ο κ Γικόνογλου δεν αφορούν εμάς του καλλιεργητές αφού ο βουλευτής μας γνωρίζει από πρώτο χέρι την δραματική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αλλά προς τον συνάδελφο του κ Χαλκιδη ο όποιος εξέδωσε πριν λίγες μέρες μια αντίστοιχη ανακοίνωση για την τευτλοκαλλιέργεια η οποία  μάλλον πέρασε απαρατήρητη, δεδομένου ότι ο κ Χαλκίδης δεν παρευρέθη στην αίθουσα  για να την υποστηρίξει.
Ίσως  όμως και να μη χρειαζόταν να παρευρεθεί αφού το κενό του φρόντισε να καλύψει ο κ. Γικόνογλου βγάζοντας την δική του ανακοίνωση. Ο κ. Χαλκίδης στη προσπάθεια του να αποδείξει ότι είναι ακόμη βουλευτής της  Νέας Δημοκρατίας και όχι ίσως κάποιου άλλου κόμματος όπως του καταλογίζουν κάποιοι αντίπαλοι του βρήκε ως εκ του θαύματος συμπαραστάτη έναν αντίπαλο βουλευτή.
Πολύ γνωστά  τα δικομματικά παιχνίδια κύριοι, τα έχουμε δει κατά καιρούς να παίζονται στο νομό μας, πάντα στις πλάτες μας και σχεδόν πάντα με θύματα εμάς.
Εμείς οι  τευτλοπαραγωγοί το πήραμε χαμπάρι. Δεν θα ανεχτούμε άλλο θέατρο σκιών στις πλάτες μας…
Νίκος Λιολιόπουλος
Πρόεδρος σωματείου συγκομιστών τεύτλων