Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δεν υπάρχει μαύρη τρύπα

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή μας πολύς λόγος γίνεται για την τευτλοπαραγωγή και τους τευτλοπαραγωγούς και  για τις τιμές που αυτοί παίρνουν από την βιομηχανία.
Υπήρξε όμως και κάποιο δημοσίευμα που ανέφερε ότι υπάρχει “μαύρη τρύπα” στα εργοστάσια ιδιοκτησίας της ΕΒΖ στην Σερβία. Η εταιρία για να απαντήσει έσπευσε και εξέδωσε πριν από 2 μέρες και δελτίο τύπου για το θέμα αυτό. Δελτίο τύπου για τη συμμετοχή των ιθυνόντων στη συγκέντρωση της προηγούμενης Παρασκευής ή για την πολιτική που θα ακολουθήσει η εταιρία έναντι των παραγωγών ΔΕΝ είδαμε ακόμη.

Θεσσαλονίκη 02/02/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ : ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 02/02/2011
Η Εταιρία “Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης Α.Ε.” με αφορμή έντυπου δημοσιεύματος της 2ας Φεβρουαρίου 2011 περί “ΦΗΜΩΝ ΓΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ”, ενεργώντας σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 της Απόφασης 5/204/2000 και στα άρθρα 2, 3, 6 της Απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και στο άρθρο 6 του Ν.3340/10.5.2005, διαψεύδει το ανωτέρω δημοσίευμα ως ΑΝΑΛΗΘΕΣ.
Σε κάθε περίπτωση, όπως συνηθίζει η εταιρεία, για οποιαδήποτε εξέλιξη των οικονομικών της μεγεθών και σύμφωνα πάντα με τις επιταγές της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό με ανακοινώσεις μέσω του Χρηματιστηρίου και του διαδικτυακού της ιστότοπου.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.

Μία απάντηση στο “Δεν υπάρχει μαύρη τρύπα”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.