Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"Αυτά είναι τερτίπια πολιτικά, είναι συμφωνίες που έχουν γίνει"

Τελικά όσο και να μην το θέλουμε, η εκλογή του Συμπαραστάτη έχει ενδιαφέρον, παραπολιτικό κυρίως αν το θέλετε και έτσι. Όσο ενδιαφέρον έχουν και αυτά που είπε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Σάββας Ανδρονίδης (θα σας τα μεταφέρω αργότερα αυτά!). Γιατί σε κάθε Δήμο – και όχι μόνο στον δικό μας – οι πλειοψηφίες προσπαθούν να κάνουν του κεφαλιού τους και να εκλέξουν τους δικούς τους, χωρίς να δίνουν μια για τον θεσμό τον ίδιο.
Το τι σχόλια παίρνω, άλλα επώνυμα (δηλαδή από όσους έχουν μια ταυτότητα στη google και μπορούν να διασταυρωθούν εύκολα) και άλλα ανώνυμα είναι “άλλο πράγμα”. Τα περισσότερα έχουν ύφος ανασκόπησης της προ της ψηφοφορίας κατάστασης ενώ άλλα αυτό της εξαγωγής συμπερασμάτων. Ένα είναι το σίγουρο: ότι όλοι μας – μα όλοι μας (και μη μου το παίζετε μετά Χριστόν προφήτες) – εκτός πιθανόν του ίδιου του Δημάρχου και των μελών της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, όλοι λοιπόν περιμέναμε ένα “σκορ” που να ήταν στο 18 ή 19 για τον Κώστα Καρέλη, όχι 20. Οπλισμένο σκυρόδεμα ήταν η ομάδα της “Ελπίδας για την νέα Αλεξάνδρεια” του Φώτη Δημητριάδη στην ψηφοφορία και αυτό ίσως και να καταδεικνύει για την ώρα κάτι!

Πάντως – και μιλάω για τον θεσμό τον ίδιο τώρα – ερωτηθείς το πρωί στο Ράδιο Αλεξάνδρεια ο Σ. Ανδρονιδης ήταν ξεκάθαρος, αφού δήλωσε την άποψη του για τον θεσμό, είπε ότι τιμά τον Κώστα Καρέλη ο οποίος αγωνίστηκε για την παράταξη και ότι ο Καρέλης θα μπορούσε να είναι ο Συνήγορος του Δημότη (& της Επιχείρησης – για να μην το ξεχνάμε αυτό!). Και επί λέξη είπε: “Αυτά είναι τερτίπια πολιτικά, είναι συμφωνίες που έχουν γίνει*.
Ξεκάθαρος και δημοσίως ο αντιδήμαρχος, όχι σαν κάτι άλλους….

*για την ακρίβεια του γραφόμενου και για το αληθές του ανατρέξτε στον ραδιοσταθμό για αντίγραφο της εκπομπής.

2 απαντησεις στο “"Αυτά είναι τερτίπια πολιτικά, είναι συμφωνίες που έχουν γίνει"”

Δηλαδή σύντροφε Λιολιόπουλε, αν δεν μας έλεγε αλήθεια ο Σάββας εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα? Έτσι νομίζεις? Όμως ο Σάββας θα μα πει την αλήθεια για την δική του αντιδημαρχία?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.