Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συμπαραστάτης του Δημότη, ξεκινά η διαδικασία και στο Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας με σημερινή ανακοίνωσή του, που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του δήμου (δείτε ΕΔΩ) προκήρυξε την πλήρωση της θέσης του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν.3852/2010. Η θητεία του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης ακολουθεί τη Δημοτική περίοδο.
Η επιλογή θα γίνει με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου εντός του μηνός Φεβρουαρίου (η ακριβής ημερομηνία και ώρα θα καθοριστεί με την πρόσκληση για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα αναρτηθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας).

Το πρόσωπο που θα επιλεγεί θα πρέπει να είναι εγνωσμένου κύρους και εμπειρίας.
Σημειώνεται ότι δεν μπορεί να επιλεγεί ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αιρετός Δήμου ή Περιφέρειας ή Βουλευτής. Επίσης, ως προς το αξίωμα του συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, ισχύουν τα κωλύματα και τα ασυμβίβαστα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του Ν. 3852/2010.
Όσοι επιθυμούν να επιλεγούν για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση–δήλωση, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, μέχρι την έναρξη της Συνεδρίασης και της διαδικασίας της επιλογής.
Πληροφορίες παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από το γραφείο της Γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Αλεξάνδρειας (οδός Εθνικής Αντίστασης 42). Αρμόδιος υπάλληλος: κ. Πελαγία Δημητρίου, τηλ. 23333-50142.

2 απαντησεις στο “Συμπαραστάτης του Δημότη, ξεκινά η διαδικασία και στο Δήμο Αλεξάνδρειας”

Ουαί υποκριτές και φαρισαίοι , αυτό μου θυμίζει η προκήρυξη του Δημάρχου κ Δημητριάδη για τον συμπαραστάτη του Δημότη. Είναι γνωστό ότι την θέση αυτή προεκλογικά την έταξε στον Καρέλη, ο οποίος του καλάρεσε η λούφα ,και δεν εννοεί να πάει να διδάξει σε σχολείο! Επειδή όμως στον πρώην Δήμο Μελίκης , οι ελεγκτές Δημόσιας Διοίκησης είναι με τα κομπιούτερ ανά χείρας για έλεγχο, και επειδή ο Δημητριάδης κάτι ψυλλιάζεται και δεν τον καλύπτει η δήλωση του Καρέλη, πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ειδικά μετά την στιχομυθία μεταξύ χαλκίδη- Ματσούκα στο Δημαρχείο, κρατά εφεδρεία στον έτερο πολιτικό του συμπαραστάτη στις εκλογές Κίμωνα Παράσχου, που και σε αυτόν είχε υποσχεθεί την θέση αυτή! Όμως θα θυμίσω στον Δήμαρχο πως η προκήρυξη αναφέρει , πως για τη θέση αυτή απαιτείται άτομο, ΕΓΝΩΣΜΕΝΟΥ ΚΥΡΟΥΣ!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.