Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μέσα σε 5′ λεπτά (όταν όμως πέφτει μίζα)….

Χθες βράδυ μαζεύτηκαν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου, για να κάνουν για πολλοστή φορά αισθητή την παρουσία τους. Την ιστορική τους παρουσία, όχι τη φυσική, αφού μια χουφτα άνθρωποι είναι που προσπαθουν να βρουν το δίκιο τους εδώ και 65 χρόνια.
Πρόκειται για τους συγγενείς των εκτελεσθέντων απο τους Γερμανούς στο Δίστομο. Οι οποίοι ζητούν το αυτονόητο, αυτό που τους έχουν αρνηθεί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις (που παζάρευαν τις γελοίες αποζημιώσεις της δεκαετίας του ’50 μέχρι και σήμερα): μια ηθική αρχικά και μια υλική στη συνέχεια αποζημίωση!
Γιατί όταν είναι για μίζες, μπορούν όλοι και βρίσκουν στο τηλέφωνο τους Γερμανούς μέσα σε 5 λεπτά της ώρας! Όταν είναι όμως να τους θίξουν, αδυνατούν 60 και βάλε χρόνια να τους βρούν και να τους τρίξουν τα δοντάκια. Ή μήπως απατώμαι και δεν το ξέρω;;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;
Η συγκέντρωση διοργανώθηκε μέσω Facebook από το γκρουπ “Δίστομο – Διεκδίκηση Γερμανικών Αποζημιώσεων”, πραγματοποιήθηκε με αφορμή την εκπνοή της προθεσμίας, στις 14 Ιανουαρίου 2011, για την υποβολή αιτήματος παράστασης του ελληνικού κράτους στη δίκη που θα διεξαχθεί στη Χάγη, ύστερα από έφεση που άσκησε το γερμανικό κράτος κατά της απόφασης ιταλικών δικαστηρίων υπέρ των κατοίκων του Διστόμου.

Μία απάντηση στο “Μέσα σε 5′ λεπτά (όταν όμως πέφτει μίζα)….”

ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΟΡΤΙΑΤΗ ΚΤΛ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ,ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ.
Η ΡΕΜΟΥΛΑ,ΤΟ ΨΕΜΜΑ,Η ΜΙΖΑ,ΚΤΛ. ΚΤΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ….ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΟΣΟΙ “ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ” ΣΤΟ…. “ΠΟΡΤΟ ΓΕΡΜΕΝΟ”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.