Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εκπτώσεις: να στηρίξουμε τους μικρούς, όλοι, όσο μπορούμε. Αλλά τους σωστούς!

Από αυτό το blog έχω γράψει και ξαναγράψει πως πρέπει να στηριχθεί η τοπική οικονομία. Του κάθε τόπου ξεχωριστά: εμείς εδώ να στηρίξουμε τους ντόπιους καταστηματάρχες, οι Βεροιώτες τη Βέροια, οι Ναουσαίοι την Νάουσα, οι Βολιώτες τον Βόλο κοκ. Δεν είναι κακό, φίλοι, συγγενείς, μπατζανάκια κουμπάρια είναι πολλοί, άρα στην ουσία την πάρτη μας βοηθάμε και τα όποια λεφτά θα πάνε σε …ψώνια για τις εκπτώσεις θα τζιράρονται σε τοπικό επίπεδο, οι μικροί καταστηματάρχες θα ανασάνουν λιγάκι (το χρειάζονται για να μην κλείσουν) και ΣΙΓΟΥΡΑ το λίγο χρήμα που θα κινηθεί δεν θα φεύγει σε καμία πολυεθνική.
ΟΜΩΣ, δεν είμαστε και κορόϊδα! Και το λέω γιατί είναι γνωστή η τακτική πολλών να ανεβάζουν τις τιμές λίγες μέρες πριν από τις εκπτώσεις και μετά να τις επαναφέρουν στα ίδια επίπεδα επειδή κάνουν την …έκπτωση.
Είπαμε, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε μέσα στην κρίση και τα μικρομάγαζα κλείνουν το ένα μετά το άλλο και οι δουλειές όλων πάνε κατά διόλου, πρέπει να αλληλοϋποστηριζόμαστε. Τι γίνεται όμως αν οι άλλοι μας περνάνε για κορόϊδα;;; Απλό: “Μαύρο στον Μαυρογυαλούρο”, να το κλείσει να τελειώνουμε. Να μείνουν οι σωστοί, οι υγιείς.