Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εγκαταστάθηκε σήμερα η νέα δημοτική Αρχή της Αλεξάνδρειας

Δελτίο τύπου
 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011 στο δημαρχείο Αλεξάνδρειας η τελετή εγκατάστασης της δημοτικής αρχής, στην οποία παρέστησαν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Αλεξάνδρειας, εκπρόσωποι τοπικών αρχών (αστυνομίας, πυροσβεστικής, στρατού) και φορέων της πόλης. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Φώτης Δημητριάδης, μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά, επεσήμανε ότι ξεκινά μια νέα περίοδος για τον διευρυμένο πλέον δήμο Αλεξάνδρειας, περίοδο δύσκολη για τη χώρα συνολικά. Τόνισε την ανάγκη της κοινής προσπάθειας προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί ακατάπαυστα, μαζί με τους συνεργάτες του, για να στεριώσει και να αναπτυχθεί ο νέος δήμος Αλεξάνδρειας προς όφελος των πολιτών και των παραγωγικών τάξεων του δήμου. 
Με απόφαση του δημάρχου αναμένεται να οριστούν οι πέντε αντιδήμαρχοι του δήμου. Είναι οι… κ.κ. Αθανάσιος Κούγκας, στον οποίο θα μεταβιβαστούν καθ’ ύλην αρμοδιότητες, Νικόλαος Γκαβαρδίνας, στον οποίο θα μεταβιβαστεί η άσκηση κυρίως τοπικών αρμοδιοτήτων στη δημοτική ενότητα Αλεξάνδρειας, Κώστας Βενιόπουλος, στον οποίο θα μεταβιβαστεί η άσκηση κυρίως τοπικών αρμοδιοτήτων στη δημοτική ενότητα Μελίκης, Σάββας Ανδρονίδης, στον οποίο θα μεταβιβαστεί η άσκηση τοπικών αρμοδιοτήτων στη δημοτική ενότητα Πλατέος και Γρηγόριος Στεργιόπουλος, στον οποίο θα μεταβιβαστεί η άσκηση τοπικών αρμοδιοτήτων στη δημοτική ενότητα Αντιγονιδών. Η θητεία των αντιδημάρχων θα είναι διετής (3-1-2011 έως 31-12-2012).
Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. θα συνέλθει σε ειδική συνεδρίαση το νέο δημοτικό συμβούλιο για να εκλέξει το προεδρείο και τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και της ποιότητας ζωής. Για το αξίωμα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας θα προτείνει ως υποψήφιο τον κ. Γιάννη Γκιουρτζή. 

Μία απάντηση στο “Εγκαταστάθηκε σήμερα η νέα δημοτική Αρχή της Αλεξάνδρειας”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.