Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανέκδοτο

Τρεις μοναχοί (καθολικοί μην γίνει και παρεξήγηση) είναι ένα βήμα πριν χριστούν ηγούμενοι και ο επίσκοπος τους λέει ότι πρέπει να περάσουν ένα τελευταίο τεστ. Τους βάζει σε ένα δωμάτιο τους βάζει να γδυθούν και τους κρεμάει στο πουλί τους ένα κουδουνάκι. Οι μοναχοί μένουν έκπληκτοι αλλά δεν μιλούν. Ανοίγει την πόρτα ο αρχιδιάκονος και μέσα μπαίνει μια πανέμορφη κοπέλα φορώντας κάτι πολύ σέξι ρούχα, η οποία αρχίζει…. να χορεύει αισθησιακά μπροστά από τον πρώτο μοναχό.
– “Τιν-τιν-τιν”, ακούγεται το κουδουνάκι του.
– “Αδερφέ Άλμπερτ δεν το περίμενα από εσένα, πήγαινε να κάνεις ένα κρύο ντους και να προσευχηθείς για την αδυναμία σου να αντισταθείς στον πειρασμό.”
Μετά η γυναίκα πάει μπροστά στον δεύτερο μοναχό… …και αρχίζει να κάνει στριπτήζ, βγάζοντας τα ρούχα της.
– “Τιν-τιν-τιν”, ακούγεται το κουδουνάκι του.
– “Αδερφέ Πήτερ, δεν μπόρεσες να αντισταθείς στον πειρασμό, γι’ αυτό πήγαινε και εσύ να κάνεις ένα παγωμένο ντους και να προσευχηθείς για συγχώρεση.”
Μετά η γυναίκα πάει στον τελευταίο μοναχό και κάνει τα ίδια. Καμία ανταπόκριση. Αυτή γδύνεται τελείως και αρχίζει να τρίβεται πάνω του αλλά από τον μοναχό καμία ανταπόκριση. Τελικά η γυναίκα κουράζεται και φεύγει.
– “Αδερφέ Μαρκ μπράβο σου, μόνο τώρα κατάλαβα την αληθινή δύναμη της ψυχής σου. Τώρα πήγαινε και εσύ στα ντους μαζί με τους άλλους μοναχούς.”
– “Τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν-τιν”, ακούγεται έντονα το κουδουνάκι του.

από το blog griniarogatos