Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

12 μέρες μόνο

Τελείωσε λοιπόν και το τυπικόν της υπόθεσης με τη χθεσινή ορκωμοσία των νέων αιρετών. Και από χθες άρχισαν πλέον να …επισημοποιούνται τα σενάρια για το ποιος θα λάβει ποια θέση.
Στο μυαλό του δημάρχου Δημητριάδη δεν είμαι (όπως και ουδείς άλλος), αλλά πάνω-κάτω στο περίπου όλοι μας υποθέτουμε ποιος σύμβουλος θα τοποθετηθεί σε ποια θέση. Μια μικρή υπομονή και θα το μάθουμε και αυτό. Η διακίνηση φημών και η έκφραση απόψεων που μπορεί να αποδειχθούν το λιγότερο άστοχες είναι περιττά πράγματα. 
Τα πρόσωπα είναι γνωστά, οι δυνατότητες του καθενός (για να μπορέσει να στήσει το μηχανισμό που λέγεται “νέος δήμος”) είναι επίσης γνωστές και δεδομένες – για να γίνω πιο ξεκάθαρος θα το πως απλά: είναι γνωστό ποιος είναι αποτελεσματικός, έχει αναλυτική σκέψη, είναι οργανωτικός και ξέρει να  παίζει ομαδικά και ποιος είναι εκεί που είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας και συγκυριών. Οπότε σε 12-13 μέρες θα δούμε τι γίνεται. Και μην βιαστεί κανείς μας, όλοι ΘΑ κριθούν εκ του αποτελέσματος και όχι προκαταβολικά.