Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Λέτε να πάμε σε Εθνικές εκλογές την άνοιξη;

 
Λίγο περίεργα μας τα είπαν ο Αντ. Σαμαράς και ο Γ. Παπανδρέου που συναντήθηκαν σήμερα (ο Παπανδρέου συναντήθηκε και με τους Γ. Καρατζαφέρη και Αλ. Παπαρήγα, ενώ ο Αλ. Τσίπρας δεν προσήλθε στο Μαξίμου δηλώνοντας πως σήμερα είναι “…μέρα ντροπής για το ελληνικό κοινοβούλιο και για όσους βουλευτές συνδέσουν το όνομά τους με αυτό το νομοσχέδιο“.
Άλλο όμως θέλω να επισημάνω: οι δημοσιογράφοι είπαν πως συμφώνησαν απολύτως και οι δυο ότι πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος (προς ποια κατεύθυνση άραγε;;;;) ενώ ο Παπανδρέου είπε πως η σύνοδος αυτή της Βουλής έπρεπε να είχε τελειώσει με σκοπό την αναθεώρηση. Λέτε να επιβεβαιωθούν τα σενάρια που έλεγαν για εθνικές εκλογές την άνοιξη;;; Άλλωστε μετά εκπνέει και το 18μηνο από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές. 
Στο μεταξύ ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης από τη Μεσσηνία με γραπτή του δήλωση που μοίρασε αναφέρει πως “δεν έχει πειστεί για την αναγκαιότητα να συζητηθεί το νομοσχέδιο με τη διαδικασία του κατεπείγοντος” και για αυτό πιθανoλoγείται ότι θα απέχει από τη συζήτηση. Δηλαδή δεν τα έχει με το νομοσχέδιο αυτό καθεαυτό αλλά με τη διαδικασία! Τρελά πράγματα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας! 

Μία απάντηση στο “Λέτε να πάμε σε Εθνικές εκλογές την άνοιξη;”

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.