Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η τιμή του νερού (…και όχι μόνο αυτή όμως!)

Ν. Γκαβαρδίνας

Διάβασα πριν λίγο τη δήλωση του Νίκου Γκαβαρδίνα σχετικά με την πρόσθεση της νέας δημοτικής Αρχής να προσπαθήσει να μειώσει την τιμή του νερού. Καλή η πρόσθεση, μακάρι να πραγματοποιηθεί (δείτε ΕΔΩ τι είπε).

Κ. Ναλμπάντης
Επίσης διάβασα και τις δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου της ΔΕΥΑΑΛ Κ. Ναλμπάντη, ο οποίος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του υφιστάμενου δήμου Αλεξάνδρειας έκανε αναφορά στο έργο που έγινε στην επιχείρηση (δείτε ΕΔΩ)
Όμως (μέσα σε όλα τα άλλα που θα πρέπει να δουν) θα είναι και η εξίσωση των τιμών ανά κυβικό μεταξύ των δημοτών των σημερινών 4 δήμων. Επίσης το ίδιο θα πρέπει να ισχύσει και για αυτά που οι γονείς πληρώνουν στους παιδικούς σταθμούς. Και εκεί οι τιμές είναι διαφορετικές. Μια από τα ίδια και στα δημοτικά τέλη.
Όσο και να φαίνονται απλά, είναι από τα πρωτεύοντα που πρέπει να προσέξει η νέα Αρχή, αφού αν εξακολουθήσουν να ισχύουν οι διαφορές για μεγάλο χρονικό διάστημα (λογικό είναι κάποια πράγματα κατά το πρώτο χρονικό διάστημα να είναι διαφοροποιημένα και αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει σπέκουλα επί αυτών θα είναι το λιγότερο υποκριτής) τότε θα μιλάμε για δημότες διαφορετικών ταχυτήτων.