Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εξισώστε τις τιμές στο χιονοδρομικό

Είχα κάνει μια παρόμοια ανάρτηση πέρυσι τέτοιο καιρό που αφορούσε το θέμα της τιμής των καρτών εισόδου στο χιονοδρομικό του Σελίου.
Θα γράφω τα ίδια και φέτος, γιατί οι ευκαιρίες για μια έξοδο πολλών εξ’ ημών δεν είναι πολυάριθμες λόγω της κρίσης, οπότε όπου μπορούμε θα ζητάμε να μειώνονται οι τιμές.
Γιατί – για μια ακόμη χρονιά – ο τιμοκατάλογος που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΕΧΚ Σελίου δίνει σημάδια αρπαχτής: αναφέρει μια Χ  τιμή τις καθημερινές και υψηλότερη τα σαββατοκύριακα (λες και τότε το χιόνι είναι περισσότερο λόγω συμφωνίας με το Θεό ή καλύτερης ποιότητας). Άσε που την περίοδο των εορτών συνήθως ισχύει η χρέωση του Σαββατοκύριακου/αργιών για πολλές ημέρες στη σειρά. Όλοι θα θέλαμε να κάνουμε μια βολτίτσα μέχρι τα χιόνια, όμως τα επιπλέον ταληράκια δεν περισσεύουν σε κανέναν πλέον.
Και απευθυνόμενος δημοσίως (γιατί δεν προλάβαμε να τα πούμε ιδιωτικώς) σε γνωστό μου πρόσωπο που διαβάζει το blog και μπορεί να ενεργήσει, του λέω το εξής: αφήστε τα τρελά και εξισώστε τις τιμές. Ο κόσμος και λεφτά δεν έχει, γιορτές έρχονται αλλά και μια Κυριακή έχει στη διάθεσή του να πάει μέχρι τα χιόνια.

4 απαντησεις στο “Εξισώστε τις τιμές στο χιονοδρομικό”

δεν πειραζει σε λιγακι θα κλαινε ολοι αφου δεν βαζουν μυαλο . Τα επιχειρηματα για την σεζον και το μεγεθος της σε σχεση με τα κοστη συντηρησης τα εχουμε ακουσει χιλιαδες φορες …… για ολα τα χιονοδρομικα στην ελλαδα…. Εγω μενω αθηνα εχω παψει να πηγαινω Παρνασσο εδω και χρονια μια και με ενδιαφερει να κανω snowboard και οχι να δειξω το καινουργιο μου καγιεν……και απο προπερσι μονο εξωτερικό ….τα μισα λεφτα , σε πενταστερα ξενοδοχεια, για ποιοτητα υπηρεσιων δεν συζητω… και ξεχνας την αρπαχτη του Ελληναρα μια για παντα.
Αντε και κανενα καλαβρυτο αν εχει καλο χιονι …..τουλαχιστον εκει ο κοσμος ειναι ποιο νορμαλ…

αντε καλα… ειναι γνωστο, οτι οι εργαζομενοι στα χιονοδρομικα ειναι πιο πολλοι λογω της αναγκης και οι αμοιβες τους ειναι 75% πιο πανω.. αυτα

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ.ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ.ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΑ.ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ.

οι τιμες του χιονοδρομικου Σελιου ειναι οι πιο φτηνες απο ολα τα χιονοδρομικα και ειναι σταθερες απο οτι βλεπω ολα τα χρονια. λογικο ειναι να ειναι ανεβασμενες τα Σαββατοκυριακα γιατι και τα εξοδα του προσωπικου ειναι διαφορετικα συμφωνα με τον νομο

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.