Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Για πολύ ξύλο…

Όταν θα πάψει να είναι δημόσιος οργανισμός με καλοπληρωμένους και αλαζόνες υπαλλήλους (ευτυχώς όχι όλους, αλλά σημαντική μερίδα τους) τότε θα ζητάνε την υποστήριξη του κόσμου. Μέχρι τότε κάποιοι υπάλληλοι του ΟΣΕ θα συμπεριφέρονται ως κωλόπαιδα του αίσχιστου είδους.
Κλασσικό παράδειγμα σήμερα ο μηχανοδηγός της προερχόμενης από Έδεσσα αμαξοστοιχίας 738 (με άφιξη στο Πλατύ στις 13.00), ο οποίος τα έβαλε με επιβάτη που διαμαρτυρήθηκε έντονα επειδή κινδύνεψε αυτός και μια άλλη συνεπιβάτης μας, επειδή έκλεισαν οι πόρτες του τελευταίου βαγονιού τη στιγμή της αποβίβασης.
Και το ωραίο είναι ότι τον στόλιζε κανονικότατα – είναι τυχερός που δεν το πήρα είδηση έγκαιρα για να τον κατεβάσω κλοτσηδόν από το τρένο (που το νομίζει για δικό του μαγαζί ο αληταράς) – ακόμη και τη στιγμή που το τρένο ξεκινούσε προς Θεσσαλονίκη.
Είπαμε: κωλόπαιδα του αίσχιστου είδους υπάρχουν παντού. Να τον χαίρεται η διοίκηση του Οργανισμού!

2 απαντησεις στο “Για πολύ ξύλο…”

Κανενός το παιχνίδι δεν παίζω, γιατί έτυχε να ταξιδεύουμε όλοι μαζί και να είμαι μπροστά στο σκηνικό. Αλλα επειδή νόμιζα πως το όλο θέμα τελειώσε εγώ ξεκίνησα να φύγω ενώ ο τυπάκος συνέχιζε να προκαλεί ενώ το τρένο είχε ξεκινήσει (για καλή του τύχη, ειλικρινά σου μιλάω). Ο μηχανοδηγός ευθύνεται ναι, ευθύνεται γιατί αν ήταν σε ιδιωτικό φορέα μέχρι και συγγνώμη θα ζητούσε από τον πελάτη. Αλλά στον ΟΣΕ που να γίνει τέτοιο πράγμα, δημόσιο γαρ, ακλόνητος ο αλήτης!!

ΑΜΑΝ ΣΙΜΟ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΩΡΑ!
ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ!
ΕΔΩ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΔΕΙΡΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΜΗΝΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ….
Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΟΣΕ,ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΛΛΛΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.