Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αναστατώθηκε το Α.Τ. Αλεξάνδρειας από φαρσέρ!

Το μάθαμε κι αυτό. Ένας κάτοικος Αλεξάνδρειας, που η διανοητική του κατάσταση δεν είναι η καλύτερη, αναστάτωσε την Ελληνική Αστυνομία και το αστυνομικό τμήμα Αλεξάνδρειας όταν αποφάσισε να κάνει μια χοντροκομένη φάρσα..
Ο Α.Μ για άγνωστους λόγους άρχισε να τηλεφωνεί στο αρχηγείο της αστυνομίας στην Αθήνα καθώς επίσης και στην ΑΔ Ξάνθης! Στους αστυνομικούς που απαντούσαν στις τηλεφωνικές κλήσεις του έλεγε ότι έχει τοποθετήσει βόμβα στο ΑΤ Αλεξάνδρειας και ότι αυτή..
θα εκραγεί εντός μισής ώρας.
Το αποτέλεσμα αυτής της φάρσας ήταν να επικρατήσει μια γενική αναστάτωση αφού κανείς δε γνώριζε το ποιος είναι και αν έχουν βάση τα όσα ισχυρίζεται.
Στο ΑΤ Αλεξάνδρειας έφτασε εσπευσμένα ο διοικητής του τμήματος Θέμις Σιδηρόπουλος που αμέσως άρχισε να ψάχνει και να συντονίζει την αντίδραση και επειδή ρωτώντας πας στην πόλη κατέληξε στον ανόητο φαρσέρ με τη βοήθεια της υπηρεσίας αναγνώρισης κλήσεων τηλεφωνικής εταιρίας που χρησιμοποιούσε ο Α.Μ στις κλήσεις του.
Παραμονή Χριστουγέννων λοιπόν και γύρω στις 8 το βράδυ οι αστυνομικοί υπάλληλοι του ΑΤ Αλεξάνδρειας πέρασαν από μια δοκιμασία που θα θυμούνται για καιρό όπως θα τη θυμάται και ο συλληφθείς Α.Μ που έκανε τη φάρσα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που όμως είναι βέβαιο ότι θα τον αφήσει ελεύθερο γιατί μάλλον άλλου τύπου φροντίδα χρειάζεται και όχι σωφρονιστική ο συγκεκριμένος συμπολίτης.
 
πηγή: ΧΡΟΝΙΚΑ