Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αιδώς ρε, αιδώς

Κοπρίτης, υιός  Καραγκιόζη
Πάλι χτύπησε ο γνωστός αντιπρόεδρος. Και σε συνέντευξή του στην αθηναϊκή εφημερίδα “Το Βήμα” (που είναι ηλεκτρονική), απαντώντας σε ερώτηση για τον υπερπληθωρισμό στον δημόσιο τομέα μίλησε για ψηφοφόρο-δημόσιο υπάλληλο που “… θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί.
Τώρα αν “κοπρίτης” είναι μόνο αυτός που δεν βελτιώνεται λόγω της μονιμότητας ή ΚΑΙ αυτός τον διορίζει για να τσιμπήσει τα ψηφαλάκια αυτού και της οικογένειάς του είναι άλλο ερώτημα που πρέπει να γίνει. Δεν λέει ψέμματα για το κλίμα και για τις διαδικασίες ο ιδιοκτήτης αυτού που θα δείτε παρακάτω. Στους χαρακτηρισμούς πάσχει, άσε που φοβάται  να χρησιμοποιήσει παρόμοιους χαρακτηρισμούς για την πάρτη του αλλά και για τους συναδέλφους του πολιτικούς που διόρισαν τους …”κοπρίτες” (που συνήθως είναι τα κομματικά γιουσουφάκια) αναξιοκρατικά στο Δημόσιο!

Τα παρακάτω είπε ο ιδιοκτήτης του εικονιζόμενου (φορεμένου, παρακαλώ) βρακιού Kalvin Klein, το οποίο εστάλη στην εκπομπή “Ραδιο Αρβύλα”, για να φύγουν οι απορίες που είχαν οι παρουσιαστές της!!

…και η επίμαχη ερώτηση/απάντηση:

Μήπως ο υπερπληθωρισμός στον δημόσιο τομέα;
«Επεσε έξω το Δημόσιο. Το 75% των δαπανών του Δημοσίου είναι οι μισθοί και οι συντάξεις. Δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις σε υπαλλήλους που προσλαμβάναμε απλώς και μόνο για να πάρουμε την ψήφο τους. Τώρα μου λένε διάφοροι “και αυτός ο ανθρωπάκος ήθελε μια δουλειά γιατί πεινούσε”. Μα, καλά, ο άλλος ανθρωπάκος, που και αυτός πεινούσε και δεν είχε ξάδελφο ή δεν ήταν του κυβερνώντος κόμματος, αυτός δεν έπρεπε να μπορέσει ισότιμα να διεκδικήσει αυτή τη θεσούλα; Ετσι αυτή είναι η απάντησή μου. Τα άλλα όλα είναι εκ του πονηρού, αναβιώνουν ένα κλίμα φαυλότητας το οποίο υπερκαλύπτει τα πάντα. Αλλά μας τρομάζουν η αλήθεια, η αντικειμενικότητα, η αξιοκρατία. Να περάσουν οι αξιότεροι στο Δημόσιο, να γίνει και η ζωή όλων μας πιο εύκολη. Οταν στο Δημόσιο βάζεις τον κοπρίτη επειδή σε ψηφίζει η οικογένειά του και παίρνεις πολλούς σταυρούς, ε, τότε ο κοπρίτης θα μείνει κοπρίτης σε όλη του τη ζωή, δεν πρόκειται να βελτιωθεί. Ξέρει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απολυθεί. Εχει αλλοιωθεί αυτή καθαυτή η έννοια της απόλυσης. Τι θα πει ας πούμε “απελύθη ο έχων σύμβαση ορισμένου χρόνου”; Δεν απελύθη. Επήλθε ο ορισμένος χρόνος».