Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Έγινε τελικά η τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. Πλατέος

Δημοτικό συμβούλιο εχθές στο Πλατύ και η κατάσταση που είδαμε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο αποκαρδιωτική. Στην τελευταία – ουσιαστικά – συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια ακόμη, έκτακτη), χρειάστηκε όλοι μας, εμείς οι παρόντες δημότες, οι δημοσιογράφοι που ήρθαν να καλύψουν το θέμα αλλά και οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, να αναμείνουμε 50 λεπτά μέχρι να γίνουν τα …απαραίτητα τηλεφωνήματα για προσέλθουν 2 ακόμη σύμβουλοι πλέον των παρευρισκομένων και να υπάρξει απαρτία ώστε να ξεκινήσει η συνεδρίαση.

Μια συνεδρίαση που τελικά ξεκίνησε γύρω στις 19.20 μέσα σε κλίμα έκδηλου εκνευρισμού, μια συνεδρίαση που δυστυχώς θα έπρεπε να έχει άλλο χαρακτήρα, μια συνεδρίαση που όπως είπε κάποιος θα πρέπει να γραφεί στα ρεκόρ Γκίνες εξ’ αιτίας της διάρκειας της: το πολύ 15 λεπτά!
Πάντως θα πρέπει λιγάκι να αναρωτηθούμε και για τους λόγους για τους οποίους δεν προσήλθαν κάποιοι εκ των απόντων. Αν τους βρούμε τις επόμενες ημέρες θα τους ρωτήσουμε σίγουρα, γιατί άκουσα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν καθόλου και στα οποία δεν είναι της παρούσης να αναφερθώ.
Μεταξύ των παρευρισκομένων στο ακροατήριο ήταν και ο αντινομάρχης Ημαθίας Σ. Γεωργιάδης καθώς και οι Γ. Τζίλας και Ν. Γκαβαρδίνας.
Φυσικά, έχουμε και ένα μικρό βίντεο, ενδεικτικό του κλίματος που επικρατούσε.