Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Στην Κορυφή χτύπησαν χθες αδίστακτοι διαρρήκτες

Αδίστακτοι ληστές χθες το απόγευμα λίγο μετά τις 4, αφού προσποιήθηκαν πως ήταν συγγενείς της 60χρονης, την έπεισαν να τους ανοίξει την πόρτα του σπιτιού της στη συνέχεια άρχισαν τα βασανιστήρια της.
Την έδεσαν χειροπόδαρα με καλσόν και απαίτησαν.να τους πει που έχει χρήματα και χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή. Χωρίς να πάρουν απάντηση για αυτό που ζητούσαν οι ληστές προκειμένου να την πείσουν να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα αυτά που ζητούσαν πήραν ξυραφάκι και άρχισαν να την χαρακώνουν στα χέρια και στα πόδια.

Η 60χρονη παρόλο που πονούσε πολύ δεν τους είπε το παραμικρό !!! 3 ώρες οι δράστες βασάνιζαν την άτυχη γυναίκα αλλά εκείνη “βράχος”, δεν τους είπε το παραμικρό!!! Αφού είδαν και απόειδαν έψαξαν και οι ίδιοι στο σπίτι αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Προσπάθησαν εκ νέου να την πείσουν και με άλλους τρόπους να τους πει που έχει πολύτιμα αντικείμενα αλλά και πάλι άκαρπη ήταν η προσπάθεια τους και έτσι εξαφανίστηκαν με άδεια χέρια εγκαταλείποντας την 60χρονη τραυματισμένη και δεμένη χειροπόδαρα στο σπίτι.
Μια ώρα αργότερα την βρήκε στο σπίτι η 30χρονη κόρη και αφού την έλυσε και την περιποιήθηκε κάλεσε την αστυνομία. Οι τοπικές αρχές που διενεργούν προανάκριση αναζητούν, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής τους δράστες.
πηγή: ΛΑΪΚΟΥΡΑ