Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

2011 – Η χρονιά που θα γκρεμισθούν οι δίδυμοι πύργοι (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) του πολιτικού συστήματος – οι αντικαταστάστες τους

από το Κουρδιστό Πορτοκάλι

«Δεν θ’ αφήσουμε τα παιδάκια να καταστρέψουν την Ελλάδα…», έλεγε στην ομήγυρη κορυφαίος παράγοντας του τόπου. «Πρέπει να τελειώνουμε με την παιδική χαρά του Γιώργου. Όπως επίσης και με τις αστοχίες Σαμαρά…»

Η απόφαση ήταν ομόφωνη: Το 2011, θα είναι η χρονιά που θα γκρεμισθούν οι δίδυμοι πύργοι του εγχώριου πολιτικού συστήματος…

… το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και στη θέση τους θα οικοδομηθούν νέα σχήματα.

Αυτή τη φορά η Ομάδα των Σοφών, εκτιμά ότι δεν θα συναντήσει αντίσταση – το αντίθετο μάλιστα.

Η υψηλή αποχή στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές μόνο σαν αποδοκιμασία του δικομματισμού μπορεί να εκληφθεί.

Οι νέοι φορείς, που θ’ αντικαταστήσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι σχεδόν έτοιμοι.

Αυτό που περιμένουν οι δημιουργοί τους, είναι τη σπίθα που θα πυροδοτήσει την ανάφλεξη, κάτι που όπως εκτιμούν δεν θ’ αργήσει να συμβεί.

Ποια πρόσωπα θα ηγηθούν στα νέα κόμματα;

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού», στο δεξιόστροφο κόμμα που θ αντικαταστήσει τη ΝΔ, επικεφαλής θα είναι ο Κωστής Χατζηδάκης με συμβούλους πρόσωπα που βρέθηκαν στο πλευρό του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως ο Παναγής Βουρλούμης και ο Πέτρος Μολυβιάτης.

Όσο για το κόμμα που θ αντικαταστήσει το ΠΑΣΟΚ, αρχικά την ηγεσία του θα την αναλάβει ο Αλέκος Παπαδόπουλος, του οποίου οι παρεμβάσεις-τόσο η πρόσφατη, όσο κι εκείνη του Μαίου-έχουν προκαλέσει αίσθηση για τον ριζοσπαστισμό τους αλλά και την σαφήνειά τους.

Μείνετε συντονισμένοι…

Μία απάντηση στο “2011 – Η χρονιά που θα γκρεμισθούν οι δίδυμοι πύργοι (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) του πολιτικού συστήματος – οι αντικαταστάστες τους”

Αχ, δικέ μου, αν η ανόρθωση μας είναι να ξεκινήσει με Παπαδόπουλο και Χ¨δάκη αλίμονό μας. Και μη μου προσθέσεις και την Ντόρα γιατί από παλιά παθαίνω αλεργεία
και δεν μου είπες τίποτα για την μίζα!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.