Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Σήμερα στις 8 οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των δυο υποψηφίων


Ταυτόχρονα και σε απόσταση 500 μέτρων η μια από την άλλη θα γίνουν σήμερα το βράδυ στην Αλεξάνδρεια οι συγκεντρώσεις των δυο διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου. Στις 8 το βράδυ λοιπόν θα γίνει η συγκέντρωση του Μπάμπη Γκιόνογλου μπροστά στο ΚΤΕΛ, στην συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Εθνικής Αντίστασης (αρχή του πεζόδρομου) ενώ η συγκέντρωση του Φώτη Δημητριάδη θα γίνει στην οδό Βετσοπούλου, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του.


Αύριο πρωί η συζητήσεις θα περιστρέφονται γύρω από το ποιός την είχε πιο μεγάλη (τη συγκέντρωση εννοώ ρε πονηρούληδες και πονηρούλες). Δεν θα μιλάμε για το τι ακούσαμε, τι μας πρότειναν, τι απολογισμό έκαναν οι δυο επί 8ετία δήμαρχοι. Δεν θα μιλάμε για τις εντυπώσεις που μας προκάλεσαν οι ίδιοι προσωπικά, για τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας τους σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο, δεν θα μιλάμε για τις ικανότητες αυτών που θα στελεχώσουν τη διοίκηση και που κληθούν να διαχειριστούν τις τύχες των 45.000 ψυχών που ζουν στο Ρουμλούκι.

Θα αρνηθούμε πεισματικά να σκεφτούμε οτιδήποτε, θα κάνουμε ένα τσεκάρισμα του αποτελέσματος της 7ης Νοεμβρίου – λες και η καταμέτρηση θα ξεκινήσει από τα ποσοστά που έλαβαν οι υποψήφιοι στις 7 του μήνα και όχι από το 0% ξανά, και θα ασχοληθούμε με το μέγεθος της συγκέντρωσης και μόνο!!
Και μετά θα πάμε να ψηφίσουμε αυτόν που μας έχει σφηνωθεί στο μυαλό.
Δηλαδή για την ταμπακιέρα δεν πρόκειται να μιλήσει και να ασχοληθεί κανείς από εμάς…

η εικόνα είναι από το google earth