Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πτώμα 35χρονου βρέθηκε το πρωί στην "Τάφρο 66"


Μαχαιρωμένος στην πλάτη και στην κοιλιακή χώρα βρέθηκε σήμερα το πρωί 35χρονος από άνδρες της ΕΜΑΚ, στην “Τάφρο 66”.
Ο άνδρας εντοπίστηκε στην περιοχή μετά από ομολογία του φερόμενου ως δράστη στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το δελτίο της αστυνομίας….
…”Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 35χρονου ημεδαπού, η οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, διαπράχθηκε την (15-11) με δράστη 28χρονο Αλβανό.

Ειδικότερα στις 17/11 στο Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας αναφέρθηκε η εξαφάνιση του 35χρονου έλληνα από τη μητέρα του, η οποία δήλωσε ότι στις 15/11 αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση με το Ι.Χ.Φ, αυτοκίνητο του, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.
Την 18/11 και ώρα 13:00, το όχημα εντοπίστηκε εντός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή στην Κουλούρα Ημαθίας. Από την προανάκριση – έρευνα προέκυψε ότι ο εξαφανισθείς συναντήθηκε με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ετών 28, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του εξαφανισθέντος, τα οποίο αναγνωρίσθηκαν από τους, οικείους του.
Ο προσαχθείς, εξεταζόμενος δήλωσε ότι την στις 15/11 πράγματι συναντήθηκε με τον εξαφανισθέντα στην Κουλούρα και αφού επιβιβάσθηκε στο φορτηγάκι μετέβησαν στο στην περιοχή που βρέθηκε το όχημα. Εκεί τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον με ξύλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο. Ακολούθως, προσπάθησε να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σωρό εντός της κοίτης παρακείμενης τάφρου και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος. Στο πλαίσιο των ερευνών την Παρασκευή στις 11.10πμ, από κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκε στην κοίτη της τάφρου το πτώμα του θύματος σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβάντος. Επιπλέον, την Πέμπτη (18/11), στις 11μμ, κατά την διάρκεια εξέτασης του υπόπτου, την στιγμή που του ανακοινώθηκε η επικείμενη έρευνα στο σπίτι του, αυτός απώθησε αιφνιδιαστικά τους αστυνομικούς και πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο γραφείο του πρώτου ορόφου, στον προαύλιο χώρο, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ελαφρύ κάταγμα λεκάνης.

Πηγή: ΛΑΪΚΟΥΡΑ NEWS ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ