Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση για τα διόδια που τα λέει όλα!


“Είναι λιγότερα τα τελωνεία προς τον Παράδεισο
και περισσότερα τα διόδια για την Αθήνα”

Αυτή ναι! Αυτή είναι δήλωση ιερωμένου ο οποίος είναι μέσα στα πράγματα, αφουγκράζεται την κοινωνία και δεν ασχολείται με το ποιος θα μπει ή όχι σε δημαρχεία. Τέτοιους χρειάζεται η χώρα, που να κοιτάνε τη δουλειά τους αλλά να πιάνουν και το σφυγμό των ανθρώπων της περιοχής τους και δηλώνουν συμπαραστάτες τους με τον τρόπο τους.

Αναφέρομαι στον – άγνωστό μου για οτιδήποτε άλλο είπε ή έκανε (γιατί ίσως στο παρελθόν να έκανε και ένα κάρο καλά πράγματα ή ένα κάρο στραβά και κατακριτέα για ιερωμένο) – μητροπολίτη Φθιώτιδος Νικόλαο. Συγκεκριμένα ο Φθιώτιδος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι λιγότερα τα τελωνεία προς τον Παράδεισο και περισσότερα τα διόδια για την Αθήνα».

Επίσης, πρόσθεσε ότι “τόσα χρόνια δίναμε αγώνα για να γλιτώσουμε από το φονικό πέταλο και τώρα έρχονται και μας επιβάλλουν ένα είδος δικτατορίας, αφού μας αναγκάζουν να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας”. Τέλος, ο Μητροπολίτης Νικόλαος εξέφρασε την συμπαράσταση του, προς στους κάτοικους της Φθιώτιδας οι οποίοι ζητούν την κατάργηση των διοδίων.