Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Γαϊδουρο-παρέλαση


Είπαμε, η προεκλογική περίοδος στην περιοχή ήταν ήπιας μορφής αλλά μετά την έκδοση του αποτελέσματος της δεύτερης Κυριακής ήρθαν νέα/παλαιά ήθη (κάτι παραπάνω ξέρω προσωπικά).
Κάποιοι, οι οποίοι νομίζουν πως έχουν χιούμορ, το έκαναν και αυτό! Γιατί ορισμένοι φίλοι έκαναν πλάκα και καζούρα (και μάλιστα πιο “χοντρή”, αλλά πραγματική και άδολη), αντιλαμβανόμενοι όμως οτι οι εκλογές τελειώνουν την Κυριακή στις 7 το βράδυ. Και φυσικά δεν μιλάνε για “απελευθέρωση”. Λαϊκή βούληση που εκφράστηκε στην κάλπη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών.
Μετά όλοι – συμπολίτευση ή αντιπολίτευση – στρώνονται στη δουλειά (αν και δεν το …βλέπω, κάποιοι μόνο απο κάθε πλευρά προβλέπω πως θα δουλεύουν πραγματικά).

Δείτε και το σχετικό βίντεο (ευχαριστούμε το Ράδιο Αλεξάνδρεια για την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης του)

3 απαντησεις στο “Γαϊδουρο-παρέλαση”

Η φωτογραφία με το συμπαθές τετράποδο αντικατοπτρίζει και το μέλλον αυτού του τόπου. Ο εμπνευστής αυτής τις κίνησης άτομο που κινείτε πολιτικά πάντοτε σε σκοτινές διαδρομές γεμάτο εμπάθεια και μίσος για όλους όσους δεν υπακούουν στις πολιτικές του ορέξεις , περιφερόμενος κομματάρχης, υποψήφιος κατά περίπτωση ,όταν και όπως αυτόν βολεύει, γεμάτος εμπάθεια και κόμπλεξ, πιστεύει πως με τέτοιες πράξεις διακωμωδεί αυτούς που δεν συμφωνούν μαζί του, όμως όπως λέει και ο λαός μας , από τέτοια στρούγκα , τέτοιο γάλα θα πάρεις. Ο κ Δημητριάδης να χαίρετε τους συνεργάτες του να θυμάται όμως πώς στην ανηφόρα, υπάρχει και η κατηφόρα , και με τέτοια άτομα ,όχι η κατηφόρα, αλλά η κατρακύλα είναι σύγουρη!

ΣΙΜΟ , ΒΑΛΕ ΚΟΥΙΖ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΤΟΥ ΚΟΥΓΚΑ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΙΛΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ…

ΓΑΙΔΟΥΡΟΞΕΚΙΝΗΜΑ!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ !!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ !!! Η ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ !!! ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ,,, ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΗΝ!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.