Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον νομάρχη Ημαθίας

Με τον Αντιπρόεδρο και τον Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας κ.κ. Τσαρτσάνη και Ουσταμπασίδη συναντήθηκε ο Νομάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαγιωτίδης, παρουσία στελεχών της Διεύθυνσης Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. Στο επίκεντρο της συζήτησης…

…βρέθηκαν θέματα που αφορούν την εμπορική κίνηση, τη λαϊκή αγορά και το παραεμπόριο, αλλά και εκδηλώσεις ή πρωτοβουλίες τόνωσης της αγοράς ειδικά για την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων. Ο Νομάρχης τόνισε στα δύο μέλη του Εμπορικού Συλλόγου ότι η Νομαρχία στα τέσσερα χρόνια προσπάθησε να συνεργαστεί και να βοηθήσει τα μέγιστα τις αγορές του Νομού κρατώντας ίσες αποστάσεις από όλες σε θέματα προμηθειών, αγορών κ.λπ. Πρότεινε επίσης να υπάρχει συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας και προτάσεις στον τομέα των υποδομών και των δραστηριοτήτων, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα και να μετριαστούν κατά το δυνατόν οι συνέπειες της κρίσης.

Μία απάντηση στο “Συνάντηση μελών του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Αλεξάνδρειας με τον νομάρχη Ημαθίας”

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ,ΔΗΛΑΔΗ.
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ,ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΕΜΠΟΡΩΝ,ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ” ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ…..
ΟΥΤΕ ΕΝΑ CD ΜΕ ΤΟ “ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ” ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ …ΛΟΥΚΕΤΑ ΤΩΡΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.