Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δηλώσεις Δημητριάδη & Γκιόνογλου


Μετά την γνωστοποίηση των τελικών αποτελεσμάτων του α΄γύρου των δημοτικών εκλογών, οι 2 υποψήφιοι δήμαρχοι που θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο την επόμενη Κυριακή 14 Νοεμβρίου έκαναν τις εξέδωσαν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Φώτης Δημητριάδης
«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντας το συνδυασμό μας, «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας», σε πρώτη δύναμη στην εκλογική αυτή αναμέτρηση, αλλά και όλους τους συναδέλφους που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες. Το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί δικαίωση των αγώνων όλων των ανθρώπων που πίστεψαν σε μας, στη διάθεση και την ικανότητά μας να προσφέρουμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Κυρίως, όμως, συνιστά νίκη όλων των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, που επιθυμούν, ο διευρυμένος πλέον Δήμος, να κάνει το μεγάλο άλμα προς την πρόοδο και την ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, είναι κι ένα ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας προς αυτούς που επιχείρησαν να διχάσουν την κοινωνία μας, σε μια εποχή που είναι επιτακτικότερη από ποτέ η ενότητα και η κοινωνική συνοχή. Σας καλώ όλους να δώσουμε μαζί τον αγώνα για την τελική νίκη τη δεύτερη Κυριακή, ώστε να μπορέσουμε από κοινού να διαμορφώσουμε το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας».

Μπάμπης Γκιόνογλου

Μια εκλογική μάχη ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικά νικητής. Η Οριστική νίκη θα δοθεί την Κυριακή 14 Νοεμβρίου.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Δημότες του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας σ΄αυτή τη δεύτερη εκλογική μάχη θα στηρίξουν τις προτάσεις και τις ιδέες μας για το μέλλον του Δήμου μας. Καλώ εγώ και οι συνεργάτες μου όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες να συστρατευτούμε και να δημιουργήσουμε τη συμμαχία όλων των δυνάμεων για τη μεγάλη νίκη στις 14 Νοεμβρίου για ένα Δήμο της αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς ένα δήμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας. Ευχαριστούμε όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους σ΄αυτόν τον όμορφο αγώνα που έδωσαν και δώσαμε, να είναι σίγουροι ότι η νίκη στις 14 Νοεμβρίου είναι δική μας.