Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

34 νεοι υποψήφοι στο συνδυασμό Γκιόνογλου


ΙΣΑΑΚ ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

ΣΚΛΗΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ

Ακόμη 34 ονόματα υποψηφίων ανακοινώθηκαν σήμερα, στην πρωϊνή εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια από τον υπεύθυνο τύπου του συνδυασμού “Ρουμλούκι – Αλεξάνδρεια, πορεία στο μέλλον” του υποψηφίου δημάρχου Μπ. Γκιόνογλου.

Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζει αυτό του Ισαάκ Χαλκίδη (αδελφού του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Μιχ. Χαλκίδη), για την υποψηφιότητα του οποίου ήδη εκδηλώθηκε αντίδραση από την ΝΟΔΕ Ημαθίας (δείτε ΕΔΩ τη δήλωση που έκανε τηλεφωνικά στον Ρούλη Καραλιόπουλο του Ράδιο Αλεξάνδρεια, μετά την ανακοίνωση των ονομάτων ο γραμματέας της Σάββας Ακριτίδης).

Οι 34 που ανακοινώθηκαν σήμερα είναι οι εξής:

ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΥΤΖΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΒΕΛΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΜΙΛΙΑ
ΓΚΟΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΙΑΜΗ ΖΩΗ
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΜΟΥΡΤΖΙΛΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΜΟΥΣΚΕΦΤΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΜΠΕΛΑΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΜΠΕΝΙΣΚΟΥ ΠΟΠΗ
ΜΠΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΑΛΕΚΑ
ΝΤΟΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΛΙΒΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΑΝΗΣ ΣΑΚΗΣ
ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΣΙΛΙΓΚΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ
ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Μία απάντηση στο “34 νεοι υποψήφοι στο συνδυασμό Γκιόνογλου”

Ο σπέρνων ανέμους θερίζει θύελλες!! Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει αυτός που τώρα κραυγάζει και που κόπτεται γιατί του χαλάει η σούπα με την υποψηφιότητα του κ Ισαάκ Χαλκίδη. Και αφού είναι Πρόεδρος τις ΝΟΔΕ όταν τα μαγείρευε με την παρεούλα του , δεν ήξερε ότι ο Δημητριάδης το 2002 είχε επίσημα την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, και το 2006 ανεπίσημα απέναντι στον Στέφανο Δριστά που είχε το χρίσμα τις ΝΔ? δεν ήξερε ότι ο Κούγκας το 2002 και το 2006 ήτανε απέναντι στο Στεφανάκη, και στον Καραμούσα? Δεν ήξερε ότι ο Κούγκας ήτανε ο μόνιμος συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ χρόνια ολόκληρα στην ΕΑΣ ? και πόσα άλλα ακόμη!! Τά ήξερε όλα ο Σαββούλης, τα απέκρυψε σκοπίμως από τον Πρόεδρο τις ΝΔ, γιατί ΕΞΟΦΛΟΥΣΕ το γραμμάτιο απέναντι στον Δημητριάδη, και στο Κούγκα επειδή στις εθνικές εκλογές στήριξαν το κουμπάρο του τον Τσαβδαρίδη!! Και τώρα μας κάνει μαθήματα ποιος ο Σαββούλης!! Τον ενημερώνω ότι μαγκιές και απειλές πρός τη Νάουσα μεριά εδώ είναι ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ!!! Καλά θα κάνη να ζητήσει συγνώμη από τους Νεοδημοκράτες που πρωταγωνίστησε στην διάσπαση, και να υποβάλει την παραίτηση του από την ΝΟΔΕ όσο είναι νωρίς!!

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.