Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Όχι στην παράταση, ναι στην έξωση!


Αρνείται λέει η Μέρκελ την πιθανή συμφωνία για παράταση.
Αληθές ή όχι το δημοσίευμα είναι σημαντικό, αφού καταδεικνύει αυτό που λέμε εδώ και καιρό: οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία του αιώνα και μας έχωσαν στην αγκαλίτσα του ΔΝΤ με τη στάση τους, την προηγούμενη άνοιξη.

Έκανε τη σκληρή η Άνγκελα αλλά στο τέλος τα κατάφερε. Γιαυτό έχουν ξεσκιστεί και λένε πως μπορούμε να ξεπληρώσουμε: τέτοιο επιτόκιο για κρατικό δανεισμό μόνο ηλίθιοι πληρώνουν παγκοσμίως. Και σε δύσκολους καιρούς όπως τώρα, που να βρίσκεις νέους…

Και φυσικά ας μην ξεχνάμε πως η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας είναι εις εκ των δανειστών μας, μαζί με το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Χώρια, μακριά από τους άλλους εταίρους στην ΕΕ, μόνοι τους! Αν δεν το πιστεύετε, δείτε στην πρώτη σελίδα του κειμένου του Μνημονίου.

Άντε να δούμε πότε θα καταλάβουμε που μπλέξαμε, για να πετάξουμε εκτός τους διεθνείς ληστές που ήρθαν να καταχραστούν το μόχθο 189 ετών ενός λαού. Για να επανέλθει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης.

Όσο για την Μέρκελ, δε μας φταίει σε τίποτε: τη δουλειά της κάνει, διαφυλάττει το γερμανικό κρατικό χρήμα. Κάτι που οι δικοί μας ΔΕΝ έκαναν! Ήταν απασχολημένοι με άλλα, όπως το να το τρώνε (μαζί μας που λέει και ο Πάγκαλος)….