Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ψηφίστε εύκολα και άνετα, πάνω από 1 φορά!


Έχω έναν φίλο που με ρωτάει κάθε βράδυ σχεδόν για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες. Για σήμερα του/σας έχω έναν ανεπανάληπτο (γνωστό όμως εδώ και καιρό)
τρόπο για το πως θα βγάζετε αποτέλεσματα της αρεσκείας σας διαδικτυακά – αν φυσικά ο διαχειριστής της ιστοσελίδας που κάνει κάποια δημοσκόπηση/έρευνα/ψηφοφορία δεν είναι κολλητός σας και την “πειράξει” από μόνος του.
Γιατί οι διπλοεγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους υποθετικά τουλάχιστον δεν υφίστανται πλέον, αλλά στο διαδίκτυο μπορείς να ψηφίζεις 5-6 φορές την ίδια μέρα ή ώρα χωρίς να σου λέει κανείς τίποτε!

Πηγαίνετε σε μια σελίδα που έχει κάποια δημοσκόπηση. Επιλέξτε αυτό που θέλετε και πατήστε το κουμπάκι της ψηφοφορίας. Θα ψηφίσετε και τέλος. Δεύτερη φορά δεν έχει, όσο και να προσπαθήσετε!!

Αν όμως είστε…
…βιαστικοί και θέλετε να διαμορφώσετε το αποτέλεσμα, τότε μετά την “κάλπη” κλείστε το router σας (όχι τον υπολογιστή) και περιμένετε κανά πεντάλεπτο. Στη συνέχεια ξανανοίξτε το. Ξαναπάντε τώρα στη σελίδα που έθεσε στη διάθεσή σας την ψηφοφορία. Προσπαθήστε να ξαναψηφίσετε.

9 στις 10 φορές, αν κλείσει και ξανανοίξει ο router, λαμβάνετε από τον πάροχό σας μια νέα ip μέσα σε ελάχιστα λεπτά (ανάλογα με τον πάροχο, άσε τα cookies της ψηφοφορίας/σελίδας που ίσως λήγουν γρήγορα). Οπότε ο server που διαχειρίζεται την ψηφοφορία “βλέπει” τον υπολογιστή σας σαν κάποιον νέο επισκέπτη και τον κάνει αποδεκτό. Και φανταστείτε να έχετε στη διάθεσή σας σε δίκτυο καμιά 20αριά υπολογιστές