Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Πάλι μίλησε

Συγγνώμη για τη …διακόσμηση στα δεξιά
αλλά με τη “φωτιά” δεν παίζει κανείς!!

Τι είπε χθες ο άνθρωπος! Ωσάν την Πυθία. Χρησμοί, προβλέψεις, απωθημένα. Πάλι έγραψε. Έβγαλε τα κόμπλεξ του έναντι ενός ανθρώπου που δεν τον ακολούθησε το 1992-93, που τον έριξε από την κυβέρνηση την ίδια περίοδο αλλά που κυρίως είχε προ έτους μεγαλύτερη δημοτικότητα στον κόσμο της συντηρητικής παράταξης από την κορούλα του.

Του έκανε το προφίλ (τον είπε “λαϊκιστή”) ενώ προέβλεψε – τρέμε Αντώνη!!! – πως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ πρωθυπουργός επειδή ο λαός δεν πρόκειται να εκλέξει ποτέ ξανά λαϊκιστή πρωθυπουργό. Φυσικά τα έβαλε και με τον Καταλληλότερο (σιγά μη γλίτωνε), αφού δεν του έδωσε συγχωροχάρτι για τα τελευταία πεντέμισι χρόνια.
Είπε και για τον Παπανδρέου κάποια πράγματα, αλλά δε μετράνε: αυτός είναι εκτός πολυκατοικίας, εκτός συναγωνισμού, εκτός γενικά.

Ποιος γλύτωσε; Μα φυσικά το άξιο τέκνο του, το οποίο από ότι φαίνεται βρήκε τρόπο και τελικά θα αναγγείλει μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους τη δημιουργία κόμματος (όχι φόρουμ αυτή τη φορά, κόμμα) το οποίο θα σώσει τη χώρα. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;

Μία απάντηση στο “Πάλι μίλησε”

Αυτός ο ΑΡΧΗΑΠΟΣΤΑΤΗΣ αν δεν πεθάνη δεν θα ερεμίση η ΕΛΛΑΔΑ,δρακουμέλ με τα ούλα του.Και προσοχή μην τον καλείτε σε γάμο,πάει το ζευγάρι χώρισε.Είδατε τι έπαθε η Μιμή Ντενίση!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.