Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Μια αρχή που την κρατώ εδώ και καιρό


Έλαβα με email μια επιστολή-δήλωση του υποψηφίου
δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό του Θ. Τσιάπλα “Συνεργασία Πολιτών για το νέο δήμο Αλεξάνδρειας” Παύλου Καπόγλου. Σε αυτή θέτει μια σειρά από ερωτήματα, καλώντας ταυτόχρονα τους ψηφοφόρους να στηρίξουν το συνδυασμό του Θανάση Τσιάπλα.
Την επιστολή αυτή τη διάβασα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή. Όμως δεν προτίθεμαι να την αναρτήσω – και ας με συγχωρέσει για αυτό ο Π. Καπόλγου, αφού εκτός από τα πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία αναφέρει, κάποιες φορές αναφέρεται με “ιδιαίτερο” τρόπο σε συνυποψηφίους του.

Δεν έχω τίποτε το προσωπικό με τον αποστολέα του ηλεκτρονικού μηνύματος.
Ούτε είμαι από αυτούς που “θάβουν” οτιδήποτε, άλλωστε εάν ήθελα να το κάνω θα έκανα “γαργάρα” το email και το θέμα για εμένα θα τελείωνε απλά (θα μπορούσα εύκολα να το κάνω, ως μοναδικός αποδέκτης του και χωρίς να υπάρχει κάποιος στο οποίο να κοινοποιείται, δείτε την εικόνα παραπάνω).
Όμως και για τις αναρτήσεις ισχύει ακριβώς το ίδιο που ισχύει και για τα σχόλια: το blog αυτό δεν θα γίνει το βήμα για οποιονδήποτε για να πει αυτά που θέλει, αναπόδεικτα. Δεκτές οι απόψεις όλων. Όμως όταν πρόκειται για εκτόξευση κατηγοριών προς οποιονδήποτε, και μάλιστα χωρίς να μου αποστέλλονται αποδείξεις, τότε λυπάμαι πολύ αλλά δεν προτίθεμαι να μπω σε μια τέτοια διαδικασία, η οποία μπορεί και να αποδειχθεί επιζήμια για εμένα τον ίδιο από νομικής άποψης.