Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Και δυο κυριακάτικα νέα


Τα τελευταία νέα που έχουν σχέση με τις δημοτικές εκλογές είναι τα ακόλουθα:

Η πρώτη εξέλιξη σχετίζεται με την αυριανή (το πρωί στις 11.00) συνέντευξη του ο νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπάμπη Γκιόνογλου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ρουμλούκι – Αλεξάνδρεια, πορεία στο μέλλον” θα προχωρήσει σε νέες ανακοινώσεις ονομάτων υποψηφίων συμβούλων (είτε για το δημοτικό είτε για τα τοπικά συμβούλια). Θα γίνει μια προσπάθεια να μεταδώσουμε ζωντανά αυτό το γεγονός – είπαμε, η “Περισκόπηση” θα προσπαθήσει να σας κρατάει ενήμερους στο μέτρο του δυνατού για το τι γίνεται στους συνδυασμούς που ζητούν την ψήφο μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Η δεύτερη εξέλιξη έχει να κάνει με μια υποψηφιότητα που έγινε γνωστή χθες για το συνδυασμό “Ελπίδα για το νέο δήμο Αλεξάνδρειας” του νυν δημάρχου Πλατέος Φώτη Δημητριάδη. Χθες έγινε γνωστό πως θα κατέλθει ο Παναγιώτης Δ. Μεσσαλάς ως υποψήφιος στη δημοτική κοινότητα Αλεξάνδρειας. Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Αλεξάνδρεια και του Τ. Καμπάνη, ο κος Μεσσαλάς δεν θα είναι υποψήφιος. Περισσότερα όμως για το θέμα αυτό θα μάθουμε όλοι μαζί αύριο, στην εκπομπή “Καλημέρα Ημαθία”, στις 10 το πρωί.

3 απαντησεις στο “Και δυο κυριακάτικα νέα”

Το σχόλιο δεν αφορά εσάς αλλά σχόλιο σας σε ηλεκτρονική εφημερίδα της περιοχής μας σχετικά με την πρόθεση ή όχι πολίτη να κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο. Προσέξτε την πρόθεση η οποία ερμηνεύεται κατά το δοκούν από το δημοσιογράφο και δε γίνεται καμμία αναφορά στην τυχόν τελεσίδικη πράξη της δημόσιας δήλωσης του υποτιθέμενου υποψηφίου.

Συμφωνώ σ’ όλα εκτός από ένα: ένας blogger δύσκολα να γίνει δημοσιογράφος (να μην πω “απίθανο να γίνει δημοσιογράφος”) και ένας δημοσιογράφος δύσκολα να γίνει blogger. Ίσως επειδή εδώ στην Ελλάδα έχουμε μπερδέψει λιγάκι το blogging με τη δημοσιογραφία.
Πάντως είναι πολλά τα παραδείγματα καλών δημοσιογράφων (ειδικά των Αθηνών) που ως bloggers έχουν αποτύχει οικτρά!!!

Ο δημοσιογράφος οφείλει να παρουσιάζει ειδήσεις και γεγονότα πραγματικά αλλιώς ας πάει να τηγανήσει κανένα κεφτεδάκι και να ξεπλένει κανένα πιάτο. Δημοσιογράφους χρειαζόμαστε κι όχι κυρα κατίνες της γειτονιάς.
Δημοσιογράφους χρειαζόμαστε που δεν κατασκευάζουν ειδήσεις, δεν στήνουν προβοκάτσιες, έχουν έσοδα από το επάγγελμά τους δηλαδή τη δημοσιογραφία και κάνουν δήλωση στην εφορία,δε δικάζουν προθέσεις-αυτό μόνο η Χούντα το έκανε- και δεν ξεπουλιούνται όσο-όσο σε όλα τα επίπεδα χρησιμοποιώντας ανθρώπους.Οι δημοσιογράφοι δεν είναι πιανίστες,οι μπλόγκερς μπορούν ενίοτε να εξελιχθούν στο συγκεκριμένο είδος που απαιτεί όμως και ταλέντο και γνώση και πολύχρονες σπουδές.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.