Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η παραδοχή


Την τσεπούλα τους κοιτάνε όλοι (και καλά κάνουν, φυσικά).
ΑΣ ΦΥΓΟΥΜΕ – ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!

Όσο μένουμε, με ευθύνες των πολιτικών ο λαός θα την πληρώνει τη νύφη (και είναι και άσχημη νύφη, σαν τον Van Rompuy ρε γαμώτο!!)

Τι κρίσεις ειλικρίνειας είναι αυτές του τελευταίου διημέρου; Τι διάολο τους έπιασε όλους και λένε τα πράγματα ως πραγματικά έχουν; Μήπως πλέον ηρέμησαν, μήπως είναι σίγουροι πως το χαπάκι όχι μόνο το πήραμε αλλά το χωνέψαμε κιόλας;;; Ο Γιούνκερ έδωσε ρέστα. Παραδέχθηκε πως “οι Ευρωπαίοι γνώριζαν και περίμεναν ήδη από το φθινόπωρο του 2008, τη στιγμή που κατέρρεε η Lehman Brothers, ότι η Ελλάδα θα αντιμετώπιζε τεράστιο δημοσιονομικό πρόβλημα“, λέγοντας όμως πως «δεν μπορούσε να το πει δημόσια». Και φυσικά έκαναν την πάπια, αφού ειδικά η Γαλλία και η Γερμανία κέρδιζαν τεράστια ποσά από τις εξαγωγές τους στη χώρα μας.
Επίσης ο ίδιος είπε πως μίλησε με κάποτε με Έλληνα πρωθυπουργό και αυτός παραδέχθηκε πως κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο Γιούνκερ είναι στη θέση του από το 1998. Απέκλεισε τον Παπανδρέου άρα μας μένει ή ο Κοντός ή ο Χοντρός. Άλλους δεν έχει!!).


Όχι μόνο από αυτό το blog αλλά και από πολλά άλλα έχει εκφραστεί η θέση πως με το μνημόνιο και τα μέτρα δε σώζεται η κατάσταση. Μόνο ο λαός θα την πληρώσει τη νύφη (και είναι και άσχημη, σαν τον Van Rompuy ρε γαμώτο!!).
Η μόνη μας λύση είναι η επιστροφή στη δραχμούλα, η αναδιαπραγμάτευση των δανείων – και όποιος θέλει, οι υπόλοιποι απλά θα ….λάβουν χοντρά! – και η μείωση των φόρων. Μόνο έτσι θα κάνουμε χαϊρι, που λέει ο λαός. Οποιοσδήποτε άλλος δρόμος θα οδηγήσει στην οικονομική και φυσική εξόντωση των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων.

Είναι αλήθεια πως ο Παπακωνσταντίνου είπε σε αγγλόφωνο κοινό πως περίμεναν περισσότερες αντιδράσεις για τα μέτρα; Αν ναί, αφού δεν τις συνάντησαν εμείς να περιμένουμε χειρότερες μέρες.